{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida toob 2021. aasta Pühvlile?

  Kui Pühvliaasta kätte jõuab, on Pühvel eriti valvas ja säästlik. Ja see aasta tõotab tulla igati soodus. Pühvel teab, kuidas e...

 


Kui Pühvliaasta kätte jõuab, on Pühvel eriti valvas ja säästlik. Ja see aasta tõotab tulla igati soodus.

Pühvel teab, kuidas elada. Selleks on tal ainuke võimalus: töö. Ta ei jää loorberilehtedele puhkama, ta on ettevaatlik, professionaalne ja töökas ega lase stressil liiga palju ruumi oma elus võtta. Ja 2021. aasta toob talle edu. See aasta tuleb nii hea, et Pühvel võib rinna uhkelt ette ajada: lõpuks ometi täituvad ka tema suurimad unistused aga ta on ka selle nimel kõvasti vaeva näinud. Kõik investeeringud tasuvad end sellel aastal ära, kui kallis Pühvel ei unusta järjepidevust ja sihikindlust. Lisaks kõigele 2021. aastal tema instinkt teda alt ei vea.

 

 

 

Armastus: 2021. aastal tuleme pereväärtuste ja kõige olulisema juurde tagasi ja teeme linnukese kõikidesse headesse kastidesse. Aasta võtmesõnadeks on: tervislik, siiras, soliidne ja rahulik. Harjumised mõjuvad talle rahustavalt, kohustustest kinnipidamised on tulevikku kindlustavad ja pikema suhte karantiid, pere on aga kõige alus. Sellel aastal ei ole sul vaja selleks, et õnnelik olla, liblikaid kõhus ja põnevust oma ellu - sa tahad lihtsalt olla koos lähedastega.

Vallalistele: võttes arvesse eelmisi aastaid, siis katsu näha läbi nende mängu, kes sulle järgi jooksevad ja aru saada, millised on nende tõelised põhjused. Järgi seda nõuannet ja kõik läheb hästi.

Kommentaare ei ole