{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida toob 2021. aasta Rotile

  Meie Rotike leiab, et Pühvel on natuke liiga tõsisevõitu. Aga seda selle tõttu, et 2021. aastal tuleb sul kulla Rotikene natukene kiir...

 


Meie Rotike leiab, et Pühvel on natuke liiga tõsisevõitu. Aga seda selle tõttu, et 2021. aastal tuleb sul kulla Rotikene natukene kiirust maha võtta ja jätta aega adra seadmiseks, et mitte tormata minema enne, kui Pühvlid adra ette rakendatud on. Võta seda aastat kui maratoni, mitte sprinti. 

Tööd tuleb sul ülepeakaela, paberimajandus ootab korda seadmist, ettevõetud programmist peab kinni pidama, ennetada tuleb võimalikke tehnilisi rikkeid ja näidata tuleb välja professionaalsust. Organiseeri oma elu metoodilisemalt ja distsiplineeritumalt. 

Ole ettevaatlik ka teistega suheldes, ära ole liiga enesekindel. Lase inimesi enda juurde selleks, et sa saaksid neid paremini vaadelda ja analüüsida. Looda parem oma heale lähedaste ringile, kes pakuvad sulle tõelist rahulolu sellel aastal. Mis seob aga Pühvlit ja Rotti? Muidugi raha. 2021. aastal on sinu trumbiks rahaline külg ja sa võid kindel olla, et nii palju, kui sa tööd teed, saad sa selle eest mitmekordset tasu. 

 

 

Armastus: Kõik paarid peaksid muutuma tugevaks nagu kalju. Pühvel on pigem traditsiooniline ja ei talu, kui pereväärtusi jalge alla tallatakse, ta on lojaalne ja stabiilne. Tõenäoliselt hakkad sa oma elukaaslast nägema teises ja paremas valguses. Kindlasti ei välista see seda, et teie vahel üldse vaidlusi ega erimeelt ei tekiks ent, kui selline asi peaks aset leidma, siis tunnete te ikkagi sellel aastal, et hoolimata kõigest olete te koos ja see ongi kõige tähtsam.

Vallaliste jaoks on õhus kohtumisi ja võib-olla muudab üks inimene su elu igaveseks. Usalda oma elu, ole kannatlik ja tolerantne.


Kommentaare ei ole