{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida vaatavad naised kõigepealt meeste juures?

M ida vaatavad naised tavaliselt ühe mehe juures esimesel kohtumisel? Silmad Kohtudes esimest korda mõne mehega, vaatab naine ...

Mida vaatavad naised tavaliselt ühe mehe juures esimesel kohtumisel?




Silmad

Kohtudes esimest korda mõne mehega, vaatab naine esimesena mehe silmi ja loomulikult tema pilku. Selleks on ka põhjus - silmad on teadagi hinge peegel.  Lisaks sellele võib ainuüksi pilguga nii palju ära öelda, et sõnu pole vajagi. Aga silmad iseenesest jäävad esimeseks, millele tähelepanu pööratakse nii naiste, kui meeste suhtes.



Naeratus

Ka see punkt on sama nii naiste, kui meeste puhul - teine asi, mida vaadatakse, on naeratus. Seega kallid mehed, enne kohtumisele minekut peske hambad puhtaks!

Pikkus

Olgu siis see ära öeldud, meeste puhul on pikkus üsna oluline. Ja see on kolmas asi, mida naised märkavad. On küll ütlus, mis väidab, et kõik, mis on väike, on armas aga üldiselt eelistavad naised pikki mehi (loomulikud lokid ei ole olulised). Ja seda sellel põhjusel, et naised tunnevad end turvalisemalt, kui mees on suur ja tugev.




Juuksed

Nii nagu meestele meeldivad ilusate juustega naised, meeldivad ka naistele mehed, kelle juukseid saab sasida. Seega vaatavad naised mehe juukseid, sest iga uus kohtumine võib olla määrav - tegemist võib olla su tulevase elukaaslase ja laste isaga! Seega oleks ju hea teada, et kümne aasta pärast tal veel kena hulk juukseid peas alles on! Ehkki kahjuks jah sageli see ei sõltu just inimesest endast ja on geneetiline... Samuti mungasoenguga mehed ei ärata just naistes huvi.

Riietumisstiil

Viimane asi, millele naise pilk esimese kohtumise ajal langeb, on mehe riided. Aga see on lihtsalt tavapärane vormipärane kontroll - mida paremini mees riides on, seda parem!


Kommentaare ei ole