{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 asja, millest mehed naistele ei räägi aga mida nad tegelikult mõtlevad

giphy Millistest asjadest mehed nai...

giphy
Millistest asjadest mehed naistele ei räägi?

1. Ta igatseb taga seda aega, kui ta oli 25-aastane

Isegi, kui praegu on ta vanem ja targem ning ikka veel heas vormis, siis oma hinges mõtleb ta ikka kahetsusega tagasi sellele ajale, kui ta oli 25-aastane. See ei tähenda sugugi seda, et ta jätaks sind kohe esimesel võimalusel mõne noore neiu pärast maha või liituks mõne rokiansambliga aga lihtsalt, kui sa seda fakti tead, siis on sul parem oma meest mõista, kui ta järgmine kord kuulab sama muusikat, mida nooruses või proovib kulunud nahktagi, millega tal nii palju mälestusi on.

2. Tal on iga kord hirm, kui sina autot juhid

Üldiselt hindavad mehed enesekindlaid naisi aga naine roolis tekitab neis siiski hirmu. Hoolimata kõikidest pingutustest, mis ta vaeseke teeb, et sinusse ja sinu autojuhtimise oskustesse uskuda, tekivad tal hirmust lausa krambid mõnikord, kui sa auto käivitad. Ta on lihtsalt nii viisakas sinu vastu, et ei hakka sulle oma kartustest rääkima, isegi, kui mõnikord on tal tunne, et on nagu kumminukk kõrvalistmel, kelle peal avariikatsetusi tehakse.


3. Üsna sageli ta ei saa isegi aru, millest sa räägid

Naistele meeldib rääkida ja oma suhet analüüsida ja neile meeldib mõtteid selle üle vahetada koos oma mehega. Ainult, et tema mees, isegi, kui ta noogutab agaralt kaasa ja väidab, et saab sinust aru, siis tegelikult ei saa ta mitte midagi aru. Ja mitte sugugi sellepärast, nagu ta ei tahaks aru saada aga sellepärast, et see koht tema peas, mis peaks tegelema sinu mõistmisega, on juba täis igasuguseid muid asju nagu tema huvialad, spordivõitluste tulemused ja viimased automudelid.

4. Ta pigem valetab sulle selleks, et vältida võimalikku tüli teie vahel

Valetamine ei ole ilus, isegi, kui see on tehtud parimate kavatsustega. Ent mehed valetavad mõnikord selleks, et kodurahu säilitada ja vältida pingeid. Nad teevad, nagu oleksid nad nõus ja võivad isegi tunnistada end süüdi asjades, mida nad teinud ei ole ja kõike seda selleks, et mitte näha oma naist niisama ärritumas.



5. Talle meeldis see aeg, kui ta ema tema eest hoolitses ja talle meeldiks, kui keegi teeks seda praegu ka aga ta ei taha, et sa sarnaneksid ta emale

Ilmselt oled sa juba kuulnud, et kõik mehed on oma hingelt tegelikult poisikesed? Poisikesed, kellele meeldib, et nende eest hoolitsetakse, neid poputatakse, neile iga kord andeks antaks aga kellel on hirm, et tema naine muutub ta ema sarnaseks. Isegi, kui ta ülistab oma südames kõrgele oma ema armastust, siis on ema tema jaoks ikkagi autoritaarne isik.

6. Tal jääb enesekindlusest sageli puudu

Mõnedele meestele ei paku mingit probleemi oma puudustest rääkida või nende üle isegi naerda aga tema ego jääb siiski kohaks, millele parem on mitte läheneda. Selles suhtes on ta hästi tundlik ja vajab seda teadmist, et oma naise silmis on ta kõige parem, ilusam ja tublim nii töö - kui eraelus. Kui ta hakkab iseendas ja oma võimetes kahtlema, siis on see suur löök tema egole.

7. Mõnikord tahab ta lihtsalt seda, et sa vait oleksid

Meeste ja naiste suhtlemisvajadused on erinevad, sinna ei saa midagi parata, sest juba nende aju ei funktsioneeri samamoodi. Meestel ei ole sellist vajadust pidevalt rääkida nagu naistel, mis puutub tunnete väljendamisesse, siis ka siin on naised esikohal. Kogu meeste energia läheb nende töö peale ja selle tõttu koju jõudes tahab ta lihtsalt vait olla ja mitte midagi teha.

8. Ta kardab tõsist suhet isegi, kui teab, et ei taha sind kaotada

Kõik mehed ei ole ühesugused, sellepärast ongi selliseid, kes kohe põlvili maas paluvad kallima kätt ja tõotavad igavest armastust ja truudust... ja siis teistsugused mehed. Need, kes koguvad naisi ja on niiöelda seelikukütid. Ja need, kellele tõsine suhe lihtsalt hirmutavana ja isiklikku vabadust röövivana tundub. No ta tahab ju küll aga aega ju on, no umbes kümne aasta pärast vaatame edasi, mis saab...

9. Tal on oma erootilised fantaasiad

Ja ära mine temalt seda küsima, sest nagunii ta sulle ei hakka tõtt tunnistama ja ütleb, et see on puhas vale. Ja isegi, kui ta peaks tunnistama, siis ei hakka ta ikkagi ütlema, millest ta tegelikult unistab. Ära võta seda isiklikult, sest ka naistel on omad fantaasiad, millest nad ei räägi aga mees ei hakka sulle oma unistustest ja fantaasiatest selle tõttu rääkima, et kardab, et sa teda valesti mõistad või mis veel hullem, hakkad teda imelikuks pidama ja kõõrdpilguga vaatama.

10. Tal on ka omad kartused

Oma tugeva ja ligipääsmatu kesta all on meestel hing ja süda, kus on samuti asuvad hirmud ja kartused, millest nad aga kellelegi ei räägi. Oma hirme varjavad nad väga osavalt. Seega, isegi, kui mõnes olukorras ta tõesti hirmu tundma peaks või kui ta mõte sellele, et ühel päeval võib ta kaotada mõne väga lähedase inimese ja see teeb talle haiget, siis tunnistama ei hakka ta seda kunagi, ta varjab oma tundeid ja näitab igas olukorras passiivset ilmet.








Kommentaare ei ole