{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Vali üks puu ja vaata, mida see sinu kõige tugevamate iseloomujoonte kohta räägib

Milline puu sind kõige rohkem köidab? Mitte keegi ei saa vaielda vastu sellele tõsiasjale, et tänu tehnoloogia kasvule kaotame me üha ...


Milline puu sind kõige rohkem köidab?

Mitte keegi ei saa vaielda vastu sellele tõsiasjale, et tänu tehnoloogia kasvule kaotame me üha rohkem kontakti loodusega.

Kui palju aega veedad sina internetis surfates, selle asemel, et minna loodusesse?

Ometi on uuringud näidanud, et looduse keskel viibimine aitab parandada tervist, tekitab õnne- ja rahulolutunnet ning on kasulik vaimsele tervisele.

Vaata pildil olevaid puid ja vali üks, mis köidab kõige rohkem sinu tähelepanu. Seejärel loe vastustest, mida see sinu kohta räägib.




1. Romantiline


Inimestel, kellele see puu meeldib, on väga romantiline maailmanägemus. Tegemist on optimistlike inimestega, kes usuvad, et maailm oleks parem paik, kui inimesed oskaksid rohkem armastada ja hooliksid rohkem üksteisest. Need inimesed usuvad hingesõpradesse ja eelistavad tõsist ja ilusat suhet selle asemel, et olla üksi. Ka siis, kui nad selle asemel peaksid leppima vähemaga selleks, et end hästi tunda. Samuti võib armastus neid pimestada ja see võib omakorda kaasa tuua liigseid eelarvamusi. 



2. Loominguline




Üldiselt need inimesed, kes valivad selle puu, on loomingulised. See aga ei tähenda sugugi, nagu oleks kindlasti tegemist muusikute või kunstnikega.

Inimesed, keda selle kategooria alla võib liigitada, võivad kasutada oma loomingulisust ka teistest elu valdkondades nagu näiteks teadus või ettevõtlikkus. Tegemist on uuenduslike mõtlejatega, kes on suutelised leidma lahendusi oma probleemidele seal, kus teistel ideedest puudu jääb.

3. Toitja



Inimesed, keda see puu köidab, on tavaliselt tähelepanelikud ja solidaarsed, kellel on sageli ema või isa roll elus. Sellel põhjusel oskavad nad ümber käia nii laste, kui loomadega. Hoolivus teiste vastu on nende loomulik osa, selle tõttu pöörduvad nende sõbrad just nende poole, kui vajavad kedagi, kes neid ära kuulaks või lihtsalt sõpra. See neid aga sugugi ei häiri, vastupidi, nad on harjunud olema omal moel psühholoogid kõikidele ja aitama nii jõu, kui nõuga.




4. Aus



Inimesed, kellele meeldib see puu, ei karda kunagi öelda seda, mida nad mõtlevad. Tegemist on lihtsate inimestega, kes ei keeruta, vaid asuvad kohe asja kallale. Nende sõbrad teavad, et nad võivad kindlad olla sellise inimese poolt ausale vastusele ka siis, kui neile see ei peaks meeldima. Mõnikord aetakse seda ausust segi ebavisakusega aga see pole üldse nende soov - nad lihtsalt ütlevad seda, mida nad mõtlevad.

5. Energiline




Neil inimestel, kes valivad selle puu, on energiatase väga kõrge. Nad on üldiselt head suhtlejad ja väga aktiivsed inimesed, kellel on lai tegevusväli. Harva näeb sellist inimest niisama istumas ja mitte millegagi tegelemas. Selle asemel on nad väga aktiivsed ja vajavad pidevalt vaimset ergutust.

6. Tujukas




Üldiselt neil inimestel, kes selle puu valivad, muutub tuju üsna tihti. Neis on alles mingi lapselik ja muretu eluvaade, mille poolest nende seltskonda kõrgelt hinnatakse. Nad vaatavad maailma läbi särava, lapselikult puhta pilgu ja teistele see ehe siirus just meeldib.




7. Usaldusväärne


Selliste inimeste peale võib alati kindel olla. Tegemist on väga kindlate ja lojaalsete inimestega, kes oma lubadustest kinni peavad. Neid teeb õnnelikuks see, kui nad saavad teha rohkem, kui neilt oodati.

See ei sega neid absoluutselt, kui nad peavad tegema kellegi heaks midagi, mida neil kavas ei olnud, isegi kui tegemist on inimesega, keda nad vähe tunnevad. Just sellisel moel loovad nad tugevaid ja kestvaid suhteid.

8. Ainulaadne


Inimesed, kes selle puu valivad, ei karda eralduda hallist massist. Nad ei hakka moega kaasas käima selle jaoks, et olla nagu kõik teised. Selle asemel elavad nad omaenda reeglite järgi, sõltumata sellest, mida teised mõtlevad. Neile meeldib mõtelda ja riietuda teistmoodi, kui teised, ainult nii jäävad nad truuks iseendale.

9. Kannatlik



Need inimesed, kes selle puu valivad, paistavad silma oma kannatliku loomuse poolest. Nad ei lase olukordadel ja inimestel ennast muuta ja lähevad eluga lihtsalt kaasa. Nad on mõistnud, et iga asja jaoks on oma aeg, nad astuvad raskustele vastu rahu ja kaine mõistusega. On vaja väga palju selleks, et teda endast välja ajada, sest teda iseloomustab rahu ja lihtsus, mis aitavad teda igas olukorras.


Kommentaare ei ole