{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Mida sina pildil esimesena näed?

Optilistel illusioonidel põhinevad isiksusetestid on üsna levinud laias maailmas. Mitmed erinevad spetsialistid kasutavad psühholoogilis...


Optilistel illusioonidel põhinevad isiksusetestid on üsna levinud laias maailmas. Mitmed erinevad spetsialistid kasutavad psühholoogilisi teste piltide alusel, mis võimaldavad aimu saada patsiendi emotsionaalsest seisundist ja mõttemaailmast. Testi tegemine on lihtne, tuleb lihtsalt tähele panna seda, mida sa kõige esimesena pildil näed, sest alateadvusel on valiku juures väga otsustav roll.

1. Mida sa esimesena allolevatel piltidel märkad? 







Kui sa nägid LÕVI esimesena:


On tõenäoline, et sa tahad alati minna probleemi juurteni ega karda ületada oma kõige salajasemaid hirme. Sa oled julge inimene.



Kui sa nägid EKSOOTILIST LINDU:

Võib-olla tuleb su elus hetki, mil sul on pea pilvedes ja mõnikord tuleb ka ette, et sa unustad mõningaid asju. Sellest hoolimata on sul suur kujutlusvõime ja soov muuta maailma paremaks paigaks.


2. Mida sa sellel pildil esimesena näed? 



Kui sa nägid PARTI esimesena:

On võimalik, et su elus on väga palju impulsiivsust ja emotsionaalsust. Väga sageli tuleb sul ette suuri tujumuutusi ja sul on kalduvus võtta otsuseid vastu ilma eelnevalt tagajärgedele mõtlemata.




Kui sa nägid esimesena JÄNEST:

Sulle meeldib kaaluda iga olukorda poolt ja vastu ning võtta arvesse kõik tagajärjed, mida su teod kaasa võivad tuua. Loogikal on sinu elus tavaliselt esimene koht aga see ei tähenda sugugi, nagu oleksid sa südametu ja tundetu inimene.

3. Mida sa näed pildil? 





Kui sa nägid kõigepealt KAHTE KROKODILLI:

On tõenäoline, et sa katsud alati kontrolli alal hoida igas situatsioonis ja et sa tunned vajadust kõige eest hoolt kanda. Ent sa ei taha teistele oma arvamust peale suruda, sa oled pigem juht ja liider, kes jääb teiste vastu tähelepanelikuks.

Kui sa nägid LINDU esimesena:

Sa oled üks harvadest inimestest maa peal, kes ei karda vastu seista igapäevastele raskustele, mida elu tuua võib. Ent see ei tähenda sugugi, nagu poleks sul oma isiklikku arvamust, see tähendab ainult, et sa tahad vältida konfliktseid olukordi niipalju, kui võimalik. Selle tõttu oled sa otsekohene ja avatud. 



Kommentaare ei ole