{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Vaata järele, mis sind elus juhib : süda, mõistus või intuitsioon?

Me kõik oleme suuremal või väiksemal määral juhitud oma südame, mõistuse või intuitsioonist lähtunud valikutest. Vaata aga järele ja sa...


Me kõik oleme suuremal või väiksemal määral juhitud oma südame, mõistuse või intuitsioonist lähtunud valikutest. Vaata aga järele ja saa teada, milline neist sinu juures valdavam on tänu sellele optilise illusiooni testile!

Igaüks meist on ainulaadne ja igaüks näeb maailma ja elu omal moel

Sellest lähtuvalt kohtumegi me harva selliste inimestega, kes meile sarnanevad. Samal ajal, kui mõned inimesed lasevad end oma südamest juhatada, eelistavad teised järgneda mõistuse häälele või siis hoopis usaldada oma intuitsiooni ehk kuuendat meelt.

Need kolm eluviisi on väga võimsad ja viivad meid elus kaugele, tehes seda erineval moel. Oled sa juba mõtelnud, mis sind elus edasi viib? Kui sa seda ei tea aga see sind huvitab, siis tee test, mis võib sulle vastuse anda!

Vaata allolevat optilist illusiooni. Mida sina esimesena näed? Vastused on pildi all.



Kui sa nägid esimesena...

Musta pantrit

Sa oled perfektsionist ja pühendud alati kogu hingega kõigesse, millega sa tegeled. Sa ei karda uusi väljakutseid ja oled valmis leidma lahendusi seal, kus teised näevad probleeme. Sinu oskus mõtelda analüütiliselt ja loogika, mida sa kasutad, aitavad sul leida kõiki vastuseid oma probleemidele.

Mõistus on sinu kõige parem juht siin elus. Mõistus on see, mis sulle ütleb, millist valikut sa pead tegema ja aitab sul leida õiget teed, mis viib sind sinna, kuhu sa jõuda tahad. Su reaalsusetase on palju tugevam teistest inimestest, ent see ei takista sul unistada ja muuta asju enda ümber paremaks kõikide kasuks.


Lind

Sa ei kujuta isegi ette, milline oleks su elu ilma intuitsioonita! Sest su vaist ehk kuues meel on see, mis aitab sul elus valikuid teha, olla alati hea inimene kõikide vastu ja otsida rahu ning õiglust enne kõike.

Tänu oma intuitsioonile lood sa häid suhteid teiste inimestega, suudad kontrollida oma emotsioone kasutades tarkust ning lood tugevuse, mis aitab sul astuda vastu kõikidele takistustele julguse ja enesekindlusega. Sa oled hea südamega inimene, kes on lahke ja suure südamega. Sinu intuitsioon on suurel määral süüdi selles, et sa oled just selline, keda teised hindavad.

Naise nägu

Sa oled inimene,kes hindab lihtsust. Sa ei taha muuta oma elu liiga keeruliseks ja sa ei taha öelda ega teha seda, mida sa ei taha. Sa oled siiras, otsekohene ja jääd alati ustavaks iseendale ja oma lähedastele.

Sulle meeldib elada endale omasel viisil ja sa hindad ehedust ka teiste juures. Sinu süda on alati su parim juht elus, sa kuulad alati seda, mida ta sulle ütleb. Sa tead, et ta ei lase sul teha valesid valikuid ja südame nõuanded on su elus tähtsal kohal.



Kommentaare ei ole