{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 märki, mis viitavad sellele, et sa peaksid töökohta vahetama

Hommikused ärkamised on täielik katastroof Tuleta meelde, kui sa lapsena ei ta...


Hommikused ärkamised on täielik katastroof


Tuleta meelde, kui sa lapsena ei tahtnud kooli minna, siis leiutasid sa mingi vabanduse, et mite minna. Täiskasvanutega on sama asi, see ongi inimlik loomus. Kui su töökoht sulle enam ei meeldi, siis on sul raske hommikuti ärgata. Ja sa leiad ükskõik millise vabanduse, et sinna mitte minna või jõuda kohale hiljem, kui vaja.

Sul puudub motivatsioon

Sa ei suuda midagi teha, sa ei anna endast 100%, sest sa pole enam oma mõtetega töö juures. Sa oled aru saanud, et sa ei suuda sama asja kogu elu teha. Kui sa oled sellest aru saanud, siis on aeg tegeleda millegi muuga. Selline virelemine ja paigalseis hakkab lõpuks su vaimsele tervisele ja ka töökaaslased panevad seda mingil hetkel tähele.

Sa tunned igavust

Töö peaks sind köitma ja motiveerima, uued väljakutsed pakkuma põnevust. Kui su töö on aga sulle igavaks muutunud, siis pole sul vist enam seal midagi teha. Sul on vaja uusi väljakutseid, võimalusi end tõestada.








Sa ei taha oma tööst rääkida

Inimene, kellele meeldib see, millega ta tegeleb, räägib sellest meelsasti. Ja tundide kaupa. Kui sa aga ei taha oma tööst rääkida, siis peab tõele näkku vaatama ja on aeg uut lehte keerata.

Sa oled rahulolematu

Kui sa oled koguaeg ärritunud iga asja pärast, mis su tööd puudutab, kui miski sulle enam rahulolu ei paku, kui miski pole sinu silmis piisavalt hea, kui su töökaaslastel on halb iseloom, kui su kontoritool on ebamugav, siis mõtle, miks see nii on. Kui sa koguaeg hädaldad, on midagi tõsist lahti.

Sa vaatad teisi töökuulutusi

Inimene, kes vaatab teisi töökuulutusi ei ole oma tööga rahul ja talle ei meeldi see, millega ta tegeleb. Kui sa enamiku ajast otsid uut tööd, siis on aeg uus leht keerata.

Kommentaare ei ole