{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Amburite 9 suuremat puudust

Nagu kõik tulemärgid on ka Amburid oma loomuselt tulised ja entusiastlikud, hinnates üle kõige vabadust ja põnevat elu. Amburil on väg...


Nagu kõik tulemärgid on ka Amburid oma loomuselt tulised ja entusiastlikud, hinnates üle kõige vabadust ja põnevat elu. Amburil on väga palju häid omadusi aga samuti ka puudusi, millest üle vaadata ei saa. Tema kõige tumedam külg seisneb kannatamatus vaimus, teinekord võib lisanduda teistest üleoleku tunne. Tal võib samuti puudu tulla vastutustundest.

Ambur, hoolimata oma heast kuulsusest, pole kaugeltki ideaalne.

Millised siis on tema suuremad vead? 


Tema kannatamatu loomus.


Tihti ei suuda ta oma energiat kanaliseerida. Ta tahab kõike saada nüüd ja praegu. Ta armastab vabadust, tahab palju näha ja seigelda. Sealjuures ei arvesta ta tihti teiste inimeste arvamusega ja tegutseb tihti mõtlematult.



Tema pealiskaudne loomus.

Ambur pöörab tihti rohkem tähelepanu inimeste välimusele ja vähem sisemisele poolele. Ta ei katsugi mõista inimeste hinge, kellega ta läbi käib ja ei katsu teada saada, mida inimene tegelikult mõtleb. See muudab ta pealiskaudseks.

Tema püsimatus.


Ambur on siin ja seal keskendumata seejuures põhilisele. Tema huvi asjade vastu ei kesta kaua ja oleneb olukordadest ja juhustest. Ta ei talu rutiini ja tahab oma elus palju muutusi näha. Ta tunneb ruttu igavust.

Tema liigne uhkus.

Enesekindlus on muidugi väga hea aga liigne enesekindlus, mis paistab uhkusena teistele, ei ole hea. Ambur on osa sellest inimeste kategooriast, kes on veendunud, et ainult nendel on õigus. Ta võib teiste arvamuse maha tallata tehes palju haiget enese ümber.

Tema unistav külg.

Amburil on kalduvus rohkem unistada, kui tegutseda. Vahe tema maailma ja reaalsuse vahel on mõnikord liiga suur.



Tema liigne otsekohesus.

Amburil on kalduvus öelda alati otse isegi, kui ta peaks oma sõnadega haiget tegema. Tema jaoks on aga iga tõde õige ja pole tähtis millist mõju see avaldab kuulajatele. Tema taktitus võib olla haavav ja ajada paljud tema ümbert põgenema.

Tema moraalilugeja loomus.

Ambur usub, et teab ja oskab kõike, ta armastab teistele moraali lugeda. Teised sellesse muidugi sama hästi ei suhtu.

Tema ükskõiksus.


See suur unistaja paistab tihti sodiaagi targana, intellektuaalina, kellel on suured ideaalid. Tegelikult aga on Ambur natuke naiivne, kes usub alati, et kõik saab lõpuks korda. Ta ei näe kunagi oma ninaotsast kaugemale ja ei pane tähelegi, millised ohud teda varitseda võivad ning kui halvad osad inimesed olla võivad. Kusjuures selle pärast laseb ta tihti t
eistel endale pähe istuda.

Kommentaare ei ole