{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vali oma hingepuu ja vaata, milline sõnum tal sulle on!

Kui sa valisid 1. puu Tavaliselt valivad selle puu need inimesed, kes ei ole oma eluga päris rahul. Tegelikult leidub maailmas aga pa...


Kui sa valisid 1. puu

Tavaliselt valivad selle puu need inimesed, kes ei ole oma eluga päris rahul. Tegelikult leidub maailmas aga palju õnne, isegi, kui sina seda ei näe. Ometi tahad sa olla õnnelik ja otsid hingerahu. Sind iseloomustavad julgus, teadmistejanu ja huvi maailmas toimuva vastu.

Kui sa valisid 2. puu

Selle puu valivad inimesed, kes on kannatliku meelega ja kellel on kindlad eesmärgid elus. Sa otsid alati uuendusi ja oled oma alal spetsialist. Sa näed elu pigem positiivse külje pealt ja selle tõttu viid paljud oma unistused ellu. Sa armastad loogikat ja üllatused ei ole sulle meelt mööda.

Kui sa valisid 3. puu

Selle puu valivad loomingulised inimesed. Sa oled originaalne ja kütkestav, oma hingelt loominguline, mõnikord kaotad elus tasakaalu aga mis ka ei juhtu, su hing on alati ilus. Su tuju muutub ainult üsna sageli.
Kui sa valisid 4. puu

Hoolimata aastaajast jääd sina ikka samaks. Sul on suured ideed ja oma kindel vaatenurk, paljud ei ole sinuga samal nõul aga sulle meeldibki vaielda ja oma tõde teistele selgeks teha. Sul on oma arusaamine, omad põhimõtted ja sa ei loobu neist. Sa oled tugeva isiksusega inimene, kes ei karda konkurentsi.

Kui sa valisid 5. puu

Selle puu valivad need inimesed, kes on kaastundlikud. Oma loomult oled sa tundlik ja alati valmis teistele appi minema. Sa tahad vältida konflikte ja erimeelsusi, sa vajad harmooniat aga kui keegi peaks sulle haiget tegema, siis oled sa valmis end kaitsma.

Kommentaare ei ole