{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Esimene asi, mis sulle silma hakkab pildil võib rääkida palju sinu kohta!

Mis on see, mis aitab sind elus edasi ja mis on aidanud sul saavutada kõike seda, mida sa oled saanud? Milline on su jõud, mis annab...





Mis on see, mis aitab sind elus edasi ja mis on aidanud sul saavutada kõike seda, mida sa oled saanud? Milline on su jõud, mis annab su hingele tuge?



Kui sa seda teada tahad, vaata allolevat pilti. Mida sina kõige esimesena märkad?







Kui sa nägid esimesena...




Naise nägu



Sinu sisemine jõud on valgus, mis sinus elab. Kõikjal, kuhu sa ka ei lähe, muudad sa kõike paremaks tänu oma heale tujule. Sa oled särav ja positiivne isiksus, kes armastab palju naerda. Inimesed otsivad sinu seltskonda, sest sa aitad ka teistel end paremini tunda. Sa muudad kõikide oma tuttavate elu paremaks. Mõnikord on ka sinul kahtlused ja sa pead vaeva nägema, et neist halbadest tunnetest lahti saada. Sellistel hetkedel aitab sind sõprade või lähedaste inimestega suhtlemine, et tunda end jälle hästi.




Rannal istuv naine



Sa oled inimene, kellele meeldib palju üksi olla. Sa armastad elu üle järele mõtelda ja vajad aega, et analüüsida. See ongi sinu kõige tugevam jõud - oskus iseennast väärtustada ja austada. Kuna sa oled keskendunud paljus iseenda tunnete mõistmisele, siis peaksid sa hakkama ka rohkem tähelepanu pöörama oma eesmärkidele ja tulevikule, mis sind ootab. Samuti peaksid sa õppima enda tundeid kaitsma halbade inimeste eest. Palju on neid inimesi, kes ei mõista sind ega su vajadust üksinduse järele. Palju on neid, kellel pole sama tundlikkusetaset. Sa hoiad liiga palju elust kõrvale katsudes end seeläbi kaitsta aga kahjuks jääd sa nii ka paljust ilma.



Laps



Sinu sisemine jõud seisneb oskuses elada käesolevas hetkes, sa ei ela minevikus. Ükskõik, mis ka ei ole sinu elus juhtunud, sa tead, et selle taga nutmine ei aita sind edasi. Sina aga tahad elada õnnelikult nii enda, kui oma lähedaste pärast. Sa julgustad ka teisi sama tegema. Sa ei lase oma lähedastel ja tuttavatel pead norgu lasta. Sa oled inspiratsiooniallikaks paljudele inimestele. Sa oled inimene, kes ei lase minevikul end määratleda.

Kommentaare ei ole