{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Vali üks budisti munk ja vaata, milline on tema sõnum sinule!

Pildil on 6 budisti munka, kellel igalühel on sõnum edasi anda. Budistide õpetus on üks iidsemaid ja targemaid, mis aitab inimestel ...



Pildil on 6 budisti munka, kellel igalühel on sõnum edasi anda.

Budistide õpetus on üks iidsemaid ja targemaid, mis aitab inimestel elada täisväärtuslikumalt ja õnnelikumalt, õpetades samal ajal, et kõik siin elus on muutuv aga õnn on alati peidus inimese enda sees.

Vali üks budisti munk ja vaata, milline on tema sõnum sinule.




Kui sa valisid nr. 1

Kui sa valisid selle munga, siis paistad sa silma oma rahumeelse ja ettevaatliku loomuse poolest. Sa oled aru saanud, et negatiivsete inimeste eesmärk on teistele halba teha ja nendega läbikäimine võib teha korvamatut kahju. Sina ise aga teed kõik, et olla iga päev parem, kui sa olid eile. Mõnikord aga on sul kalduvus näha teisi liiga kriitilises valguses, peamiselt neid, kes elavad ja mõtlevad teistmoodi, kui sina. Sa pead aru saama, et igal inimesel on oma tee siin elus käia ja me ei saa teisi hukka mõista, sest me ei ela nende elu. Meie kohus on austada kõiki inimesi ja nende valikuid, andes neile alati parima iseendast. Sinu süda on suur, lisa sinna rohkem kaastunnet ja kõik läheb hästi.


Kui sa valisid nr. 2

Kui sa valisid selle munga, siis on su hing õnnelik ja optimistlik, alati võimeline nägema elus rohkem head, kui halba. Sa oled teadlik sellest, et positiivsus on võti, mis aitab õnnelik olla, sellepärast ümbritsedki sa end inimestega, kes sinule sarnanevad ja muudavad su elu paremaks. Lisaks sellele talletad sa oma hinge mälestusi, mis on sinu jaoks palju väärtuslikumad materiaalsetest asjadest. Valmistudes uuteks seiklusteks on sul sageli raske oma meelt kontrolli all hoida. Sul on olemas juba kõik, mis võimaldab sul elada täisväärtuslikult, sa pead ainult looma korda oma peas, alles siis avanevad kõik uksed, mis toovad ligi head õnne ja edu.

Kui sa valisid nr. 3

Kui sa valisid selle naeratava munga, siis näed sina elu väga erilisel viisil. Kõik, mis on sinu ümber olemas, on vahend, mis aitab  mitte ainult sinul endal paremini elada, vaid saavutada paremat elu ka neil, kes sind ümbritsevad. Sa jääd truuks oma eluviisile ja ei ole nõus oma autentsust kõrvale panema selleks, et teistele meeldida. Sa oled väga andekas, eriti kunstis ja selles valdkonnas. Sa pead aga õppima iseennast ja oma võimeid rohkem usaldama, sest su enda kahtlused takistavad sul ellu viia nii paljusid asju, mida elu on sinu jaoks kõrvale pannud.



Kui sa valisid nr. 4

Kui sa valisid selle tööka munga, siis lased sa end juhtida rohkem oma mõistusest, kui tunnetest. Sa usud, et kaine mõistus võib aidata sul saavutada paremaid tulemusi ning sellepärast otsid sa alati loogilist seletust kõigele, millega sa tegeled. Sulle meeldib samuti lugeda ja avastada uusi asju selleks, et parandada oma teadmisi ja arusaamist elust. Sulle meeldivad sisukad vestlused. Mõnikord on sul aga kalduvus end ülejäänud maailmast eraldada, et leida tagasi rahu ja see on väga hea, sest me kõik vajame isiklikku ruumi aga vaata ainult, et see harjumus ei muutuks kahjulikuks. Sest ühel või teisel moel vajavad kõik inimesed inimlikku lähedust.

Kui sa valisid nr. 5

Kui see munk sinu tähelepanu köitis, siis oled sina keskendunud elus oma eesmärkide täideviimisele. Sulle meeldib konkurents ja väljakutsed, mida su töö ja projektid endaga kaasa toovad. Sa oled selleks ette valmistunud ja suudad lahendada ükskõik milliseid probleeme üsna lihtsa vaevaga ning mis peamine - sisemise tarkusega. Sinu peamine väljakutse sellegipoolest on kannatlikkuse arendamine, sest sul on raske oodata kannatlikult, kuni su unistused täide lähevad. Kõik täitub omal ajal ja mis kõige tähtsam - õigel hetkel. Elu läheb oma rütmi järele ja meie asi on õppida ujuma vooluga kaasa.

Kui sa valisid nr. 6

Selle munga valimine tähendab, et su elu on hästi organiseeritud ja sa oled mingil määral perfektsionist. Sa leiad, et maailma on vaja muuta ja oled pühendunud ise tegema nii palju, kui võimalik, et sellele kaasa aidata. Alustades oma isiklikust elust. Sinu suur ja aukartustäratav kohusetunne aga tõukab sind sageli töötama üle oma võimete ja piiride. Sellepärast pead sa õppima endale puhkust andma ja jagama kohustusi oma lähedastega. Ainult nii toob su töö kaasa rohkem rõõmu, kui stressi ja su elu muutub palju õnnelikumaks.

Kommentaare ei ole