{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Esimene asi, mida sa pildil märkad, võib paljastada, millised on sinu sisemised hirmud

1. Poiss Kui kõige esimesena jäi sulle silma poiss, siis tõenäoliselt on sinu suurimad hirmud seotud alateadvusega ja sinu hinges elav...


1. Poiss

Kui kõige esimesena jäi sulle silma poiss, siis tõenäoliselt on sinu suurimad hirmud seotud alateadvusega ja sinu hinges elava sisemise lapsega. Sest tegelikult on sul tihti tunne, et sa ei ole veel suureks kasvanud või ei ole selleks päriselt valmis. Sa kardad, et otsused, mida sa vastu võtad, ei ole päris õiged ja sa vajad häid inimesi enda ümber, kes sind juhataksid ja aitaksid. Sa ei tohiks aga selle pärast hingerahu kaotada ja liigselt muretseda, sest elu ongi tee, mis viib tundmatuse poole, sellega peab lihtsalt harjuma. Sa pead usaldama oma võimeid ja uskuma, et kõik läheb alati hästi.

2. Õun

Kui sa nägid kõigepealt õuna pildi peal, siis võib olla sinu alateadvuslik hirm on seotud armastusega. Punased õunad sümboliseerivad romantikat ja kirge. Sellepärast on võimalik, et sinu suured hirmud on tingitud sellest, et sinu tunnetele pole vastatud ja sa oled tundnud end üksikuna ja eemaletõugatuna. Sul on tunne, et sind ei armastata nii nagu sina armastad ja see teeb sulle haiget. Isegi, kui seda aega ei saa ette teada, siis sa pead edasi uskuma ja lootma, et see õige inimene varem või hiljem sinu ellu tuleb.




3. Ämblik

Paljud inimesed kardavad ämblikke aga kui sinule just ämblik esimesena silma jäi, siis pole see seotud vastumeelsusega ämblike vastu vaid tegemist on pigem alateadvusliku hirmuga selle ees, et sul puuduvad vahendid, mille abil oma probleeme lahendada. Suure stressi ajal tunned sa sageli, et sa ei suuda oma probleemidega ise hakkama saada ja sa isegi ei tea, kuidas sa peaksid toimima. Umbes nagu hästi palju ämblikke korraga tuleksid sind ründama. Sellistel kordadel on hästi oluline, et sa säilitaksid rahu ja leiaksid jõudu enda seest, mis aitaks sul probleemidega paremini hakkama saada.

4. Mänguasjad

Kui kõigepealt märkasid sa põrandal vedelevaid mänguasju, siis oled sa analüüsiv inimene, kes pöörab palju tähelepanu detailidele ja kellel on suur kujutlusvõime. Sinu suurim alateadvuslik hirm on see, et sa ei suuda ellu viia seda, mida sa teha tahad, sest sageli on sul tunne, et sinu meel ja mõtted ei kuula su sõna. Sa ei tohi lootust kaotada. Sest sa elad sama hästi realistlikus, kui kujutlusvõime maailmas, sa suudad oma unistused ellu viia, kui sa ainult seda tahad.



5. Klounid

Need, kes nägid kõigepealt kloune ukse ees, on väga keerulise isiksusega inimesed. Neil on mitmeid sisemisi vastuolusid, mille tõttu nad tihti muutuvad ise enda takistusteks. Teiste sõnadega, need inimesed kardavad natuke iseennast. Kui sa nägid kloune, siis sinu kalduvus vastuolulisusele, vastu rääkimisele ja vastupidi mõtlemisele on tegelikult hea asi, tarkus ja oskus, mis aitab sul muutustega kiiresti harjuda.

6. Kolju

Kui sa nägid kõigepealt pealuud, mis koosneb erinevatest elementidest, siis on selge, et sinu suurim alateadvuslik hirm on surma ees. Kõik inimesed kardavad rohkem või vähem seda viimast elu etappi. Aga sina mõtled sellele teistest rohkem, isegi, kui sa katsud seda varjata. Ent see hirm võib mõnikord sinult isegi une röövida.  Sa pead õppima rohkem elama käesolevas hetkes ja aru saama, et ainult praegune hetk on see, mis sulle päriselt kuulub.








Kommentaare ei ole