{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa oled tark naine ja tahad endale korralikku meest? Ära vaata siis neid, kellel on järgnevad probleemid

1. Tal pole töökohta See tõsiasi peaks sind ettevaatlikuks kohe tegema aga ometi sageli jäätakse see kahe silma vahele. Kui mehel...




1. Tal pole töökohta

See tõsiasi peaks sind ettevaatlikuks kohe tegema aga ometi sageli jäätakse see kahe silma vahele. Kui mehel, kellega sa kohtud, pole töökohta, on asi rohkem kui kahtlane. Ka siis, kui tal hetkel pole midagi tõsist aga ta tegeleb paari asjaga. Sest selline mees kord harjub sinu rahakoti peal elama, on sul väga raske talle selgeks teha, et ta peab endale töökoha leidma.

2. Tema sõbrad on ikka veel lahedad tüübid

Kui ta leiab, et ta sõbrad on ikkagi veel kutid ja tüübid, siis ilmselt jääb see ajajärk, mil ta nendega lõbusalt aega veetis, teda sümboliseerima. Kas sa tahad veeta oma elu mehega, kes jääb oma hingelt 21-aastaseks? Ja kelle elu ilusamad hetked möödusid lollusi tehes?



3. Tal ei ole ühtegi raamatut


Tegelikult on see üsna kummaline, kui inimesel pole kodus mitte ühtegi raamatut. Sul hakkaks temaga lihtsalt igav. Millest te omavahel räägiksite, kui ta ei hariks ennast?

4. Ta on raskustes artist


On siis tegemist muusiku, kunstniku või fotograafiga. Kui raske ajajärk tal praegu ka ei ole, sellel pole tähtsust. Natuke muudab asja ainult see seik, kui tal on mõni täis töökoht kõrvalt, mis aitab tal mingi sissetuleku garanteerida. Vastasel juhul usub ta ilmselt, et teda ootab tulevik Hollywoodis ja kuulsus, mis sellega kaasas käib.



5. Ta teeb seksistlikke, rassistlikke ja homovastaseid nalju.

Täiesti välistatud. Sa võid ta sealsamas jalapealt maha jätta ilma mingi vabanduseta. Jäta meelde, et sinu elus ei ole ruumi vihale, teadmatusele ja tolerantsi puudusele. See on nagu vähk.

6. Ta elab vanemate juures


Seda tuleb ette, et mingitel erinevatel põhjustel inimesed elavad tänapäeval oma vanemate juures. Kui aga see on mugavusest tingitud ja emme-issi kõik lapsele ette ära teevad, siis parem on, kui sa järgi mõtled, kas sa tahad endale sellist meest. Sest selline mees on harjunud, et keegi peseb tema pesu ja teeb talle söögi valmis.


7. Ta on sõltuvuses


Mitte keegi ei taha elada joodiku või narkomaani kõrval. Aeg-ajalt alkoholi tarbimine mõõdukas koguses ja targalt ei ole probleem. Seda teevad peaaegu kõik. Kui tegemist on aga sõltuvusega, millest inimene enam lahti ei saa, siis on tegemist suure probleemiga. Sinul ei ole seal ruumi ega kohta. Sinu järjekord tuleb alati pärast.

8. Ta ei tea, mida ta elus teha tahaks

Paljud inimesed tunnevad tuleviku ees ebakindlust. Kui aga täiskasvanud mees räägib tulevikust nagu oleks ta alles poisike, on see imelik. Kui mehel pole ainsatki ideed, mida ta teha tahaks elus, siis ta ei taha suureks saada. Umbes nagu Peeter Paan.


9. Ta solvab su peret ja lähedasi

Ainult sinul on õigus su peret ja lähedasi kritiseerida ja neist halvustavalt rääkida. Me kõik teeme seda aeg-ajalt rääkides oma õest või vennast, kellega ikka ebakõlasid ette tuleb. Aga me teeme seda just sellepärast, et me neist hoolime. Kui aga mees, kellel puuduvad selleks kõik õigused, julgeb su peret või lähedasi solvata, teha haiget neile, keda sa kõige rohkem armastad, siis mine minema tema juurest. Ta ei vääri sind.

10. Ta on naistekütt

Isegi, kui teaduslikult pole seda tõestatud, et seelikukütt jääb igavesti seelikukütiks - kui sa ikkagi näed, et talle meeldivad teised naised või kui ta on oma kaaslast kunagi petnud, siis peaksid sa järele mõtlema. Sa ei taha ju anda talle võimalust, et ta sind petta võiks?



4 kommentaari

  1. SELLISED MEHED ON VEEL SÜNDIMATA ILMA VIGADETA...

    VastaKustuta
  2. 4,5,6, on täiesti normaalse mehe punktid. Ime inimesi ei ole ilma sündinud.Mina välistaksin hoopis sellised mehed, kes ei taha tunda laua kombeid, on liialt armukadedad, kellega sex ei klapi, mehed, keda naine arvab, et peale kokku kolimist on vaja ümber kasvatama hakata. Naised, pidage hoolega meeles. Mehi ei ole võimalik ümber kasvatada. Mees jätab teid maha kohe kui armastus asendub argieluga, hiljemalt kümne aasta möödudes peale kokku kolimist. Normaalsest mehest ei saa kunagi teie isiklikku omandit, kelle peale saaksite oma tujusi välja elada.

    VastaKustuta
  3. Tahaks rahulikku elu, kus keegi ei näägutaks
    pole päris kindel kas punkt 8 seda silmas peab

    VastaKustuta