{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vali üks kujund ja vaata, milline on sinu kõige salajasem soov!

Selleks, et olla õnnelik, peavad süda, hing ja vaim olema ühel joonel eesmärkide täitmise suunas. Kõige tähtsam on leida see, mis teeb...


Selleks, et olla õnnelik, peavad süda, hing ja vaim olema ühel joonel eesmärkide täitmise suunas.

Kõige tähtsam on leida see, mis teeb sind tõesti õnnelikuks ja seejärel investeerida sellesse rohkem oma aega ja tundeid.

Alati ei ole lihtne teada saada, mis sind tõesti köidab, sest me oleme pidevalt ümbritsetud erinevatest stiimulitest ja selle tõttu on lihtne kaotada ennast tunnete ja vajaduste sees, mis pole tegelikult meile head.

Tänane test on kasulik neile, kes ei tea veel, mida nad soovivad. See test võib aidata leida, mis sind tõesti köidab ja mis aitab sul anda oma elule rohkem mõtet ja muuta see õnnelikumaks.

Isegi, kui teaduslikku kinnitust pole see veel leidnud, võib see siiski sulle anda õige suuna, kui sa lased oma südamel end juhatada.

Mida sa tegema pead? Vali üks kujund, mis tõmbab kõige rohkem sinu tähelepanu. Ära vaata enne vastuseid, kasuta ainult oma intuitsiooni!




 Asume tulemuste juurde.



Kui sa valisid 1 kujundi


Kui see kujund köitis sinu pilku kõige rohkem, siis see, mida sa praegu kõige rohkem vajad, on eemalduda halbadest inimestest, kuulujuttudest ja kõigest negatiivsest, mida see kõik enesega kaasa toob. Iga kord, kui sa oled koos negatiivsete inimestega või sattunud negatiivsetesse olukordadesse, tunned sa end nii halvasti, et sul võib lausa füüsiliselt valus olla.

Hoia oma energiat ja eemaldu kõigest sellest, mis ei ole sulle hea. Sa ei pea toetama kõike seda, mis teeb sind lõpuks kurvaks lihtsalt kohusetundest. Kõik, mille eest sa tegelikult vastutav oled, on sinu enda õnn.



2 kujund

Kui sa valisid selle kujundi, siis pead sa praegusel hetkel paremini keskenduma oma eesmärkidele ja vajad selleks rohkem tähelepanu. Võib-olla oled sa olnud viimasel ajal natuke hajameelsem mitmel erineval põhjusel ja see on toonud omakorda kaasa raskusi, et võtta vastu häid otsuseid.

Sa pead aja maha võtma. Analüüsima seda, mis sinu hinges toimub ja teha oma peas selgus. Õpi rohkem väärtustama vaikust ja enda isiklikku arvamust. Ära pööra liiga palju tähelepanu sellele, mida teised mõtlevad ja keskendu rohkem enda isikule enne kõike, ainult siis saad sa õnnelikuks. See muudab otsinguid kergemaks, et teada saada, mis sind tõesti köidab.

3 kujund

Kui sa valisid selle kujundi, siis sinu hing tahab tunda end rohkem elavana. Võib-olla oled sa hetkel veetnud rohkem aega omaette, olnud üksi, eraldatuna teistest. Või siis ei paku su suhe sulle rahuldust või ei ole hea sinu jaoks ja sa ei tunne end õnnelikuna. Ja sellepärast ei tunne sa hingerahu aga sa pead selle iga hinna eest taastama ja leidma oma probleemidele lahenduse.

Sa pead pöörama rohkem tähelepanu oma südamele ja hingele - sest nende tervis on kõige tähtsam selle jaoks, et sa võiksid elada täisväärtuslikult ja õnnelikult. Kõik vastused, mida sa otsid, on sinu enda sees olemas, hakka iseenda eest hoolt kandma ja kõik läheb hästi.

4 kujund

Kui sa valisid selle kujundi, siis sinu vaim vajab praegu kõige rohkem seda, et sa leiad oma elus rohkem lihtsust. Vabasta end kõikidest sõltuvustest ja priiskamisest, mis on vajalikud ainult sinu ego rahuldamiseks ja jäta alles ainult need asjad, mis tõesti su elus väärtust omavad ja tähtsad on.

Emotsionaalne puhastus on vajalik selleks, et leida uut elu, kus küllus on alati omal kohal ja kus süda on rõõmu täis.



5 kujund

Kui see kujund meeldib sulle kõige rohkem, siis praegu vajab su hing kõige rohkem seda, et sa võtad aja maha ja õpid oma hinge sisse nägema. Juba pikemat aega elad sa eraldatuna oma hingest, vältides probleeme ja selletõttu kannatad valude all.

Analüüsi kõike seda, mis su hinges toimub, kõiki oma mõtteid ja tundeid. Ära mõista ennast hukka, ära ole enda vastu liiga terav, leia vahendeid, mis aitavad sul ennast ravida ja alustada sellist elu, mis teeb sind tõesti nii õnnelikuks nagu sa seda väärid. Vabasta end kõigest sellest, mis ei ole vajalik sinu vaimseks arenguks.

6 kujund

Kui sa valisid selle kujundi, siis sinu hing soovib leida taas kontakti inimestega, keda sa armastad. Millised ka ei ole meie probleemid või erinevused, me kõik vajame lõpuks ühte kallistust kallitelt inimestelt ja selle tõttu ei saa jätta hooletusse oma suhteid ja vajadusi.

Veeda rohkem aega inimestega, kes teevad sulle head. Ära karda öelda, et sa vajad rohkem lähedust ja tunda end vajalikuna. See teeb sulle head kõikides eluvaldkondades.


Millise kujundi sina valisid?




Kommentaare ei ole