{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Mida sina näed esimesena pildil?

Kas sa näed alloleval pildil esimesena hobuseid või naise nägu? Vastus sellele testile võib anda sulle rohkem nõuandeid elus hakka...


Kas sa näed alloleval pildil esimesena hobuseid või naise nägu?



Vastus sellele testile võib anda sulle rohkem nõuandeid elus hakkama saamiseks, sest alati on midagi, mida me ise võime teha, et elada täisväärtuslikumalt.

Mida sina esimesena pildil nägid?

Kui sa nägid hobuseid

Kui sa nägid esimesena hobuseid, siis oled sa keskendunud elus oma eesmärkide täideviimisele. Sa oled kogenud mitmeid valusaid läbikukkumisi, mis on jätnud sulle oma jälje ent sa oled endale lubanud, et sa oled väärt paremat ja oled otsustanud viia oma unistused ellu. Sa usud kindlalt, et tahtmise ja töö korral on võimalik kaugele jõuda ja sa teed kõik, et seda saavutada.

Sa ei anna alla, kui kõik ei lähe sinu tahtmist mööda - vastupidi, sinu läbikukkumised annavad sulle motivatsiooni juurde edu saavutamiseks. Alati on võimalik midagi muuta, et paremini teha. Mõnikord oled sa iseenda ja teiste vastu liiga nõudlik aga seda ei saa sulle ette heita - elu on sinu vastu nõudlik olnud.

Sa tahaksid olla parem inimene ja näha elu läbi lapse süütute silmade aga sul on raske täiskasvanuna mitte vaadata maailma läbi kriitilise pilgu. Sa peaksid olema iseenda ja teiste vastu natuke lahkem, vastasel korral äratad sa liiga palju aukartust oma isikuga ja paljud hakkavad sinust eemale hoidma ilma, et sa seda tahaksid.



Kui sa nägid naise nägu

Kui sa nägid esimesena naise nägu, siis oled just sina see inimene, keda maailm kõige rohkem vajab. Sa oled kaastundlik inimene, hea südamega ja sooja hingega. Sa leiad hingelise kontakti inimestega, kellega sa suhtled, sa oskad ennast panna teise inimese kohale ja mõistad hästi, mida ta on pidanud läbi elama. Ainult, et sa ei saa kanda kogu maailma valu oma õlgadel ja sageli eelistad sa mitte näha ega kuulda asju, mis pärast sulle suurt hingevalu tekitada võivad. Sa pead veetma palju aega üksi, selleks, et end taas hästi tunda ja leida vastuseid teiste probleemidele. Sa väldid lärmikaid rahvamasse, kes sinu meelest elavad nii pealiskaudselt, leidmata iialgi kontakti loodusega ega oskamata selle keelt. Mõnikord tunned sa end üksi, mõistetatuna ja see on tõsi, sest keegi ei saa aru, miks sa kõike nii südamesse võtad. Sa oled väärtuslik, ära unusta seda.

Kommentaare ei ole