{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST: Mida räägib sinu lemmikvärv sinu kohta?

Värvid tõmbavad tähelepanu. Nad mõjuvad maagiliselt tekitades vastavalt värvile esile erinevaid tundeid. Igal inimesel on värvid, mida ta...

Värvid tõmbavad tähelepanu. Nad mõjuvad maagiliselt tekitades vastavalt värvile esile erinevaid tundeid. Igal inimesel on värvid, mida ta teistele eelistab ja see räägib inimesest endast nii mõndagi.


Kui su lemmikvärv on SININE

Sa oled oma loomult rahulik ja tahad olla lihtsalt õnnelik. Sul on tugev iseloom ja sind ei ole lihtne mõjutada. Sul on palju ideid. Oma arvamusi kaitsed sa lõpuni ja ei lase neist nii kergesti lahti. Mõnikord võid sa paista egoistina, sest sa tead alati, mida sa tahad ja kui sa kord oled midagi endale pähe võtnud, siis sa ei jäta enne, kui oled saanud oma tahtmise. Armastuses oled sa ideaalne partner.

Kui su lemmikvärv on PUNANE

Sa oled seksikas ja külgetõmbav. Muuseas sa oled sellest teadlik ja see meeldib sulle. Punane on kire ja armastusevärv. Sa oled õnnelik ainult siis, kui sa oled teistest ümbritsetud. Oma iseloomult oled sa julge, optimistlik, vapper ja elurõõmus.
 
 
 
 


Kui su lemmikvärv on ROHELINE

Sa oled väga kannatlik inimene ning tunned hästi ajamõistet. Sa oled pigem salapärane ja armastad asjade üle sügavalt järele mõtelda. Sind peetakse diskreetseks, sest sa ei jaga kõigiga oma sisemist maailma.

Kui su lemmikvärv on ORANŽ

Sa oled loodusega sügavalt seotud. Sa armastad pikki jalutuskäike metsas või mere ääres. Sa oled oma loomult pigem rahulik, armastad linde ja loomi. Sa oled väga hea sõber, muuseas sul on palju sõpru. Sind hinnatakse palju. Pere on sinu jaoks siiski kõigest kõige tähtsam.

Kui su lemmikvärv on LILLA

Sa oled väga spirituaalne. Sa januned uute teadmiste järele, müstiline maailm võlub sind ja sa otsid elu mõtet. Sa oled nõudlik sõber, sest sa tahad enda ümber ainult tõelisi sõpru kellel on head kavatsused. Sa annad palju ilma vastu küsimata. Sa otsid tõde kogu elu ja su tunded on alati ehtsad.

Kui su lemmikvärv on ROOSA

Sa oled puhas ja süütu hing, kes otsib kogu elu oma õnne. Sa naeratad igas olukorras, sa ei talu halba ja kurjust ja tahad alati teistes välja tuua hea poole. Roosa muudab nooremaks. Aga ei maksa unustada, et sa oled intelligentne, sa tead, et kõik, mis sa teed, tuleb sulle endale tagasi.
 
 
 
 


Kui su lemmikvärv MUST

Kui sulle meeldib must värv, siis oled sa võimeline lahendama ka kõige keerukamad probleemid. Sul on visa vaim, kes otsib alati teistes vigu selleks, et neid parandada.

Kui su lemmikvärv on VALGE

Sa oled hästi organiseeritud igas valdkonnas. Oma loomult võid sa esmapilgul paista tagasihoidlik aga see ainult paistab nii, sa ei näita lihtsalt kõigile oma tundeid ja mõtteid välja. Sa oled iseseisev ja siiras. Hoolimata oma pisut introvertsest iseloomust hindad sa sõpru kõrgelt ja ei jäta neid kunagi hätta.

Kommentaare ei ole