{ads}

HIDE

Viimased

latest

See isiksusetest tunneb sind paremini, kui sina ise!

Kõik sõltub sellest, mida sa piltidel näed. Meie isiksus on tihedalt seotud sellega, kuidas me end ümbritsevat maailma j...

Kõik sõltub sellest, mida sa piltidel näed.

Meie isiksus on tihedalt seotud sellega, kuidas me end ümbritsevat maailma ja elu näeme ja millisel moel me nähtud tõlgendame. Kõik on omavahel seotud!

Kogu maailma teadlased, psühholoogid ja uurijad tunnevad hästi seda nähtust ja kasutavad igapäevases töös erinevaid isiksuseteste, milles on kasutatud kujundeid, abstraktseid joonistusi või laike selleks, et aidata inimese isiksust analüüsida.

Enne testi tegemist ära unusta lihtsaid nõuandeid: pilti vaadates keskendu sellele, mida sa esimesena näed. Loomulikult näed sa piltidel palju erinevaid asju aga kõige olulisemaks punktiks jääb alati see, mis sulle kõige esimesena silma jäi.


Vaata esimest pilti, mida sa pildil kõige esimesena näed? 



A) Meest, kes istub puu all ja loeb raamatut

B) Punaseid õunu

C) Isaac Newtoni nägu
 
 
 
 

Mida sa näed pildil? 



A) Binokliga meest

B) A tähte

C) Autot

Mida sa esimesena pildil näed? 


A) Matrjoškad

B) Kurikad

C) Jalajäljed

Mida sa näed pildil? 



A) Õun

B) Nuga

C) Liblikas

Mida sa näed pildil? 


A) Kaljut

B) Koera

C) Nägu
 
 
 
 
 

Mida sa näed pildil? 


A) Mäge ja vett

B) Paati inimestega

C) Krokodilli

Mida sa näed pildil? 


A) Kuud ja peegeldust vee peal

B) Surfajat

C) Vaala
 
 
 
 
 

Nüüd arvuta tulemused kokku ja vaata vastuseid!

Kui sul on enamuses A vastuseid:

Sa oled optimistlik inimene!

Sa kohaned ruttu muutuste ja ümbritsevaga. Sa oled hea suhtleja ja leiad ruttu ühise keele teistega. Sul on palju tuttavaid ja sa ei tunne ennast üksi. Sa oled seltskondlik ja sind peetakse toredaks inimeseks.

Sa ei mõista inimesi niisama lihtsalt hukka ja tahad kõigepealt neid tundma õppida. Sa tunnetad asju sügavuti ja üldiselt ning näitad välja sellepärast siirast huvi ja soovi juurde õppida uusi asju. Sind huvitavad ka vaimsed ja filosoofilised küsimused.

Sa oled inimene, kellel on alati palju häid ideid aga suudad samal ajal oma elu hästi organiseerida.

Kui sa ennast selles kirjelduses ära ei tunne aga sul oli siiski enamik A vastuseid, siis võib see olla lihtsalt sellest, et sul on hetkel elus natuke eufooriline periood, mis muudab su nägemust elust: võib-olla oled sa näiteks armunud või siis lihtsalt super heas vormis. Kuidas ka ei ole, sinu jaoks on klaas pigem alati pooleldi täis, kui pooleldi tühi ja see on väga hea!

Kui sul on enamik B vastuseid:

Sa oled metoodiline inimene, kellele meeldib elus stabiilsus!

Sulle meeldib, et kõik sinu elus oleks hästi organiseeritud ja planeeritud. Et kõik oleks tasakaalus ja muutusi oleks nii vähe kui võimalik. Sa otsid harmooniat ja rahu ning ei armasta paanikat ja stressi tekitavaid olukordi. Sinu arvates toovad kõik muutused ja ootamatused kaasa kasutut stressi ja probleeme. Sa pöörad palju tähelepanu detailidele, ka kõige väiksematele pisiasjadele, mis teistele kahe silma vahele jäävad. Ometi jätad sa vahele suuri detaile, mis võiksid sulle pigem kasu tuua ja mis annaksid sulle parema ülevaate asjadest üldisest pildist.

Oma olemuselt oled sa pigem puritaan, ent su hinges on oma koht ka tunnetele ja paremini, kui keegi teine oskad sa sõnadesse panna oma soove. Sa oled kaine mõtlemisega ja su jalad on kindlalt maa peal. Oma loomult oled sa lihtne inimene, lojaalne ja sirgjooneline, kes ei taha end koormata liigselt materiaalsete asjadega. Sinu arvamus iseendast on piisav, sa tunned hästi oma tugevaid külgi, sa austad ennast sellisena nagu sa oled ja oskad välja tulla ka kõige keerulisematest olukordadest.
 
 
 
 


Sinu jaoks on kõige tähtsam leida vaimne ja emotsionaalne tasakaal. Sinu mõistus töötab eelkõige loogilist teed pidi ja sellel on mitmeid eeliseid... aga samuti võib see sinus kergesti stressi tekitada, kui sa satud mõnesse ootamatusseja seni tundmatusse olukorda.

Isegi, kui sulle ei meeldi improviseerida asju, siis nendes kohtades, kus sa tunned end kodus ja hästi, võid sa ellu viia suuri asju. Sa oled lisaks kõigele eelnevale vastutustundlik inimene, kes oma sõnast kinni peab ja kunagi tühje lubadusi ei anna.

Kui sul oli rohkem C vastuseid:

Sa oled väga loominguline inimene.

Sinu jaoks on kõige tähtsam elus õnn, tarkus, intuitsioon ja rahuldada oma lõputut huvi kõige vastu. Sinu silmis on maailm täis põnevust, mida tasub avastada. Kõik elu erinevad küljed, inimesed ja olukorrad - keda sa kohtad ja mida sa näed - köidavad sind ja panevad su niigi hea kujutlusvõime tööle. Sinu elu on täis värve, nii otseses, kui ülekantud tähenduses. Sulle meeldib see, et sa mõtled teistmoodi, kui enamik inimesi, sa näed maailma hoopis teise pilgu läbi. Sina näed maailma läbi kunstniku pilgu või siis lapse säravate silmade.

Sa oled võimeline muutma asju ja sageli paremaks. Sa ei otsi alati kõige lihtsamat ja kergemat lahendust oma probleemidele, sa tahad kõigepealt järgneda oma vaistule ja sellele, mis sind tõeliselt õnnelikuks teeb.

Sa ei näe ainult lihtsaid kontuure, vaid sisu. Sa näed seda, mis on kesta sees. Sa näed asjade olemust. Sa elad puhta emotsiooni toel, ebamaise energia saatel, oma tunnetega. Sinu elus pole kohta külmale ja kainele loogikale ja see muudabi sind nii eriliseks. Sa oled tundlik, sentimentaalne, sa oskad teisi ära kuulata ja oled tundlik kunsti, muusika ja kirjanduse suhtes. Sinu tundeid elustavad need asjad, mida katsuda ei saa, mis on ebamaised ja mis ometi on olemas aga teiste pilgu eest varjule jäävad.

Sa oled idealist, suur unistaja ja natuke omamoodi. Maailm vajab selliseid inimesi nagu sina!


Kommentaare ei ole