{ads}

HIDE

Viimased

latest

Õde on rohkem, kui parim sõber

Tihti kaebavad inimesed õdede ja vendade vahel olevate erimeelsuste pärast. Aga ometi hoolimata sellest, et üksikul lapsel on palju e...


Tihti kaebavad inimesed õdede ja vendade vahel olevate erimeelsuste pärast. Aga ometi hoolimata sellest, et üksikul lapsel on palju eeliseid, on siiski mitmeid häid külgi neil, kellel on mõni õde või vend. Õdede ja vendade suhe on tugev, sest neid seob veresugulus ja nad on elanud pikka aega sama katuse all jagades samu mälestusi.

Kindlasti on enamik neist, kellel on õde, selle üle õnnelikud. Õel on elus oluline koht, sest side, mis teid omavahel seob, on sageli sama tugev, kui side vanematega ja seda hoolimata erimeelsustest, mis teil ette võivad tulla.

Õde on see, kes tuletab sulle meelde peret, milles te kasvasite ja elasite. Teid seob omavahel nii palju mälestusi. Seda ei saa keegi ära võtta. Juba sellepärast on tal olulisem koht, kui teistel inimestel.



Õde on see, kes jääb tavaliselt omakasupüüdmatuks. Ta aitab sul olla õnnelik. Ta on sinu jaoks olemas. Sa võid talle kõigest rääkida, sest ta mõistab sind. Ta tuleb sinuga kaasa, kui sa tunned end üksi. Sa tead, et võid tema peale loota alati.

Te hoiate alati kokku ja see ongi kõige tähtsam. Sul on ju vaja kedagi peale sõbrannade, kellega jagada oma muresid ja rõõme.

Kõikidel tuleb ette erimeelsusi  ja riide aga õnneks leiab kõigele lahendust.

Mingil hetkel oma elus võid sa märgata, et su õde on rohkem kui parim sõber, rohkem kui pereliige. Ta on palju väärtuslikum, ilma kelleta sa ei kujuta oma elu ettegi.




Kommentaare ei ole