{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas silmaümbrusnaha eest hoolt kanda?

Silmaümbruse nahk on väga õhuke ja rasunäärmeid on seal väga vähe. Sellepärast on oluline kaitsta silmaümbruse piirkonda korralikult, et ...

Silmaümbruse nahk on väga õhuke ja rasunäärmeid on seal väga vähe. Sellepärast on oluline kaitsta silmaümbruse piirkonda korralikult, et vältida enneaegsete kortsude tekkimist. Alati ei ole selleks vaja osta kalleid hooldusvahendeid.



1. Niisuta!

Kui su silmaümbrusenahk muutub kuivaks, kaotab ta oma elastsuse ja tekivad esimesed kortsud. Vali selleks hea niisutav silmaümbrusekreem. Või siis kasuta koduseid hooldusvahendeid, nende seast tuntum on tavaline värske kurk (Ära viska kurki koorides koori minema, vaid hõõru nendega näonahka, see teeb imesid!) , sheavõi ja aloe vera geel.


2. Masseeri!

Õrn silmaümbruse massaaž aitab ennetada paljusid probleeme. Kõigepealt stimuleerib massaaž vereringet ja aitab mustade silmaaluste kottide, tumedatele silmaümbruste ja väikeste kortsude puhul. Samuti aitab masseerimine liigse veepeetuse puhul ja alandab paistetust.

Masseerimiseks niisuta sõrmeotsi niisutava kreemiga, seejärel tupsuta nahka õrnalt paari minuti jooksul. Korda protseduuri igal õhtul enne magama heitmist.

3. Maga piisavalt!


Väsimus jätab oma jäljed, seda teavad kõik. Unepuuduse tagajärjel tekivad silmade alla kotid ja silmaümbrused muutuvad tumedaks. Oluline on magada vähemalt 8 tundi öösel.

4. Söö tervislikult!

Nahk peegeldab seda, mida sa sööd. Ära unusta lisada oma toidulauale pähkleid ja seemneid, köögi - ja juurvilju, lahjat liha, kala ja oliiviõli. Joo palju vett ja väldi alkoholi, et mitte saada paistes silmi. 



5. Kasuta päikesekaitsekreemi iga päev!

Päikesekiirtel on hävitav toime nahale, seda ei näe kohe aga kindel on see, et päikese tõttu muutub nahk õrnemaks ja enneaegsetele kortsudele vastuvõtlikumaks.

6. Puhasta nahka!

Ära unusta igal õhtul näonahka puhastada meigist. Ripsmetušš võib tekitada õrnale nahale kahju ja nahale jäetud meigi tõttu ei saa nahk piisavalt hapnikku , soodustades seega kortsude teket.

Selleks, et silmaümbruse nahka sileda ja värskena hoida peab kasutama korralikku silmaümbrustele mõeldud puhastusvahendit. Või siis puhastada alternatiivina seda piirkonda mandli, - kookos või oliiviõliga.

Kommentaare ei ole