{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kass valib endale ise pereliikmete seast selle inimese, keda ta kõige rohkem armastab

Tavaliselt valib kass oma pereliikmete seast välja ühe, keda ta teistest rohkem eelistab ja sel...



Tavaliselt valib kass oma pereliikmete seast välja ühe, keda ta teistest rohkem eelistab ja sellega sageli märku annab, et tal on vaid üks ja ainus peremees. Kass võib lausa eemale hoida teistest pereliikmetest või leppida nende silitustega ainult siis, kui tema lemmikinimest hetkel kohal ei ole.

Mille järgi kass aga oma eelistused teeb? Tavaliselt valib ta selle inimese, kes teda toidab, temaga kõige rohkem mängib või kellega ta lihtsalt kõige rohkem koos on. Tavaliselt on see inimene kõige rahulikum, kellega kass end turvaliselt tunda võib.







Kõige olulisem ongi kassiga see, et mitte kunagi ei tohi teda sundida millekski ega teda oma liigse tähelepanuga nurka suruda. Kass peab ise sinu juurde tulema, vastasel korral hakkab ta sind edaspidi vältima. Samuti ei tohiks kassi vägisi sülle võtta ega teda silitada, kui sa näed, et see talle ei meeldi.

Tavaliselt näeb kass seda inimest, keda ta kõige rohkem eelistab, nagu oma ema. Sest see inimene toidab teda, pakub talle varju ja vajadusel noomib. Suhtlemiseks kasutab kass aga mäugumist, tegemist on keelega, mida ta kasutab selleks, et inimestele oma vajadustest teada anda.

Loomulikult austab kass ka teisi pereliikmeid aga ikka on ta valinud välja ühe, keda ta teiste seast eelistab. Kassi usaldust pole lihtne võita ja sageli on selleks vaja kannatlikku meelt. Kõige tähtsam on jätta kassile piisavalt ruumi ja austada nende privaatsust. Kui kass tunneb end mugavalt ja turvaliselt, on ta julgem ning valmis ise suhtlema.

Kommentaare ei ole