{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjused, miks aprillikuus sündinud lapsed on nii erakordsed

1. Nad on toredad ja lahedad Aprillikuus sündinud lastel on erakordne anne panna teisi inimesi naerma ja nakatada neid hea tujuga. Nad o...

1. Nad on toredad ja lahedad

Aprillikuus sündinud lastel on erakordne anne panna teisi inimesi naerma ja nakatada neid hea tujuga. Nad oskavad teisi kuulata ning aitavad alati hea nõuga. Nad on mõistvad ning oskavad motiveerida.

2. Nad on sportlikud ja head suhtlejad

Aprillis sündinud lapsed on enesekindlad, hakkajad, tegusad, elurõõmsad, energilised. Selles kuus on sündinud palju kuulsaid sportlasi ja sport köidab neid juba varasest lapsepõlvest. See on hea vahend, mis aitab neil oma energiat rakendada. Lisaks sellele on nad väga head suhtlejad, kes leiavad alati õigeid sõnu.


3. Nad ei ole tihti haiged

Ühe Washington Post'is avaldatud uuringu järgi esineb aprillis sündinud lastel vähem probleeme haigustega.

4. Nad armastavad riskeerida

Nad ei tunne kunagi igavust. Nad on energilised ja tegusad ning ei karda riski.

5. Neil on suurepärased tulevikuväljavaated

Nad on väga tugevate juhiomadustega, kellel on kõik eelised, et iga ettevõte tippu viia. Nad löövad läbi igas valdkonnas.



6. Nad on sündinud juhid 

Oma loomult on nad ambitsioonikad ja liidrid. Neil on piisavalt autoritaarsust ja sihikindlust, et oma tahtmist saavutada.

7. Nad on võistlejad

Nad on konkurendid ja ei kaota oma sihti silmist.

8. Nad on suurepärased sõbrad

Nad on ustavad ja lojaalsed. Head ja lahked. Ning väga populaarsed. Armastavad palju rääkida aga sageli keerleb jututeema nende endi ümber.


Kommentaare ei ole