{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Vali üks pildil olev loom või lind, mis sulle kõige rohkem meeldib!

Inimene, kui maa peal elav olend, on korda saatnud suuri asju: ta on vallutanud taeva ning maa. Ta on võidelnud endale oma koha selles m...


Inimene, kui maa peal elav olend, on korda saatnud suuri asju: ta on vallutanud taeva ning maa. Ta on võidelnud endale oma koha selles maailmas, ta on loonud endale tänapäevase ühiskonna, mis vastab tema vajadustele. Ometi unustab inimene oma ajaloo ja tagasihoidliku alguse, oma juured ja kõige sügavamad instinktid. Sest sidet, mis meil on loodusega, ei saa eitada ja ümber lükata, hoolimata inimese tehtud suures progressist. Selle tõttu tunneme me sageli kummalist külgetõmmet mõnede elementide suhtes, nimelt just loomade suhtes, kes võivad palju öelda inimese enda kohta.

Vali üks loom või lind, mis sulle kõige rohkem meeldib.

Öökull

Seda öise eluviisiga lindu on vanad egiptlased, keldid ja hindud pidanud teise maailma valvuriks, surmaingliks. Kui sulle meeldivad öökullid, siis võid sa olla huvitatud kõigest, mis on salapärane ja müstiline. Öökulli silmad tungivad läbi pimeduse nagu sina näed tõde. Sulle meeldib viia alustatu alati lõpuni.

Rebane

Me kõik tunneme valmi rebasest ja viinamarjadest. Rebane ei ole nii tugev nagu karu, ta ei pea jahti koos karjaga nagu hunt. Rebane on väike aga kiire. Ja lisaks sellele kaval. Nagu sinagi. Sa saad alati oma tahtmise. Mitte jõuga, vaid sellepärast, et sa planeerid alati kõike varakult ette.

Hobune

Hobune on võimas loom, keda iseloomustab aga samuti headus. Oma loomult armastab hobune kapata läbi lõputute rohtlate ja preeriate. Hobune sümboliseerib vabadust. Vabadus on mõiste, mida sa kalliks pead ja millest sa loobuda ei taha. Sa tahad olla vaba, et reisida ja kõige rohkem selleks, et olla iseseisev.

Karu

Siin ei ole saladust, karu esindab puhast jõudu. Aga see jõud ei kaota aru niisama pimedast peast. Sina oled oma loomult pigem rahulik, kui keegi aga peaks sind tülitama, siis ei kõhkle sa kasutamast seda võimu, mis sinu sees alati olemas on.

Lõvi

Džungli kuningas äratab imetlust ja aukartust samaaegselt. Tema kuninglik lakk ja hoiak sunnivad austusele. Kui sulle meeldib lõvi, siis ilmselt oled sa keegi, keda vaenlased kardavad ja sõbrad hindavad.

Hunt

Tuleb tunnistada tõsiasja, et üksik hunt on maagiline. See, mis paneb meid unustama, et hunt elab ju põhiliselt karjas. Ja jääb oma karjale alati truuks ja ustavaks. Kui sulle meeldib hunt, siis oskad sa oma lähedasi väärtustada. Nii nagu hunt jahib koos karjaga, ehitad sina oma elu üles inimeste nende lähedal, kes sulle kallid on.

Tiiger

Tiiger on kaslane, kellel on võim, millega teda alati ei seostata. Tema triibud ja karv on ainuomased igale tiigrile, eristades neid nagu inimesi sõrmejälgedega. Kui sulle meeldib tiiger, tähendab see, et sulle meeldib iseseisvus. Sa ei kannata seda, et sind häiritakse ja sa ei kõhkle oma küüniseid näitamast, et seda teistele selgeks vajadusel teha.

Kollane lind

Lind sümboliseerib armastust, hingerahu ja õrnust. Ta elab täielikus harmoonias loodusega. Tema energia ja vabadus äratavad imetlust. Kui sulle meeldib see lind, siis näitab see sinu selget mõistust. Sa oled oma loomult rahulik ja väga tark. Sind usaldatakse palju ja sinu käest tullakse sageli nõu küsima, sest kõik tunnevad sinu põhimõtteid ja printsiipe.






Kommentaare ei ole