{ads}

HIDE

Viimased

latest

2020. aasta HOROSKOOP

Jäär See aasta toob sulle täpselt sama palju väljakutseid, kui eelmine aasta nii tööalaselt, kui ka suhete külj...

Jäär


See aasta toob sulle täpselt sama palju väljakutseid, kui eelmine aasta nii tööalaselt, kui ka suhete külje pealt. Eelmisel aastal oli paljudel teie seast raske karjääriredelil edasi liikuda ja kinni pidada oma kohustustest. Teil oli samuti palju probleeme lahendada koduseinte vahel. See energia annab endast veel tunda esimesel aastapoolel, alles teisel poolel hakkavad asjad õnneks lahenema. Sa leiad teistega ühise keele, hakkad rohkem hindama lähedaste kohaleolekut ja eelistama lühemaid reise pikematele. Jupiter, kes jõuab Kaljukitse, aitab sul karjääri teha. Paljud Jäärad leiavad lahenduse eelmisel aastal tekkinud probleemidele. See ei tähenda sugugi, nagu kõik probleemid kaoksid iseenesest aga see annab sulle natuke hingamisaega, mida sa vajad. Mis puutub töökohustustesse, siis tähtede järgi lisandub sulle vastutust ja sellega kaasnevat palgatõusu. 12. aprill 2020 on kuupäev, mis märgib ära midagi olulist ja tähtsat sinu elus, oodata võid midagi väga head! 13. mai ja 25. juuni vahel ära kirjuta ühelegi olulisele lepingule alla ja ära võta oluliseid otsuseid vastu, aeg pole selleks soodus. Sellel perioodil sinu suhted teiste inimestega ei ole just kõige paremad. Füüsilist väsimust tunned sa ilmselt kõige rohkem 10. septembri ja 14. novembri vahel, võimalikud terviseprobleemid võivad sind kõige rohkem just siis puudutada. Ettevaatust selles ajavahemikus spordi tegemisega.
 
 
 
 
 
 


Sõnn

See aasta võib sul tekkida tahtmine suurema vabaduse järele ja sa hakkad oma elus sisse seadma radikaalseid muutusi, hoolimata sellest, et tavaliselt ei armasta sa muutusi. See aasta paneb sind sügavalt elu üle järele mõtlema, sa võid olla puudutatud religioonist, usust, elu vaimsest küljest, kõigest, mis on spirituaalne. Sa hakkasid tegelikult tegelema eneseanalüüsiga juba ju eelmisel aastal. Sellel aastal võid sa reisida välismaale, kus sa leiad midagi, mida oled kaua otsinud. Esimesel aastapoolel oled sa enese otsingul, tunned vajadust õppida, januned teadmiste järele. Teisel aastapoolel keskendud sa rohkem oma finantsasjadele. Sa viid sisse muutusi oma sissetulekutes, silmapiirile tulevad uued sissetulekuallikad. Sellel aastal avastad sa, kui väärtuslik on tõeline sõprus ja sõprade abi õigel ajal. Mis puutub rahalist külge, siis ole ettevaatlik oma kulutustega 13. mai ja 25. juuni vahel. See aeg võib kaasa tuua mõningaid suuri väljaminekuid ja rahalisi raskusi. Raske periood võib tulla ka 10.septembri ja 14. novembri vahel, mil sa tunned tavalisest suuremat väsimust ja tuju langust.

Kaksikud

See aasta on sinu jaoks suure tähtsusega. Esimesel aastapoolel oled sa hõivatud rahaliste probleemidega, paljud Kaksikud seadsid juba eelmisel aastal sisse muutusi oma finantselus. Mõnedel teist võib tekkida rahalisi raskusi ent õnneks laabub kõik hästi ja asjad lahenevad. Tegemist võib olla mõne ootamatu pärandusega või rahalise abiga, mis sulle tuleb. Paljud teie seast seavad sisse olulisi muutusi oma ellu ent võib-olla pole see kõige õigem otsus. Raskem periood võib tekkida 13. mai ja 25. juuni vahel, mis võib kaasa tuua arusaamatusi ja lahkhelisid suhetes, rahulolematust, suutmatust leppida... Ettevaatlikust seega, ärge võtke sellel perioodil ühtegi olulist otsust vastu. Sama kehtib 10 septembri kuni 14. novembri kohta, mille jooksul tekib õhku palju pingeid.

Vähk

See on väga oluline aasta sinu jaoks. Su elus hakkavad aset leidma suured asjad. Tõenäoliselt sead sa muutusi sisse oma suhtes, eluviisis, elunägemuses. Raskused, mis su suhtes on esile kerkinud ei kao üleöö aga kui sa pingutad, siis leiad sa nendele lahendus. Paljud teist abielluvad sellel aastal. Esimesel aastapoolel oled sa keskendunud rohkem teisele inimesele, kui iseendale. Sellejärel tunned sa vajadust leida aega endale, vabastada end stressist, sest sa mõistad, et oled teinud liiga palju. Teisel aastapoolel pead sa rohkem tähelepanu pöörama oma tervisele ja toitumisharjumistele. 13. mai ja 25. juuni vaheline periood võib endaga kaasa tuua palju arusaamatusi ja välja võivad tulla mõned saladused. 10.septembri ja 14. novembri vahel võib tekkida lahkhelisid töö juures.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Lõvi

See aasta tuleb sinu jaoks kergem, kui eelmine. Sest eelmine aasta tõi kaasa hulga probleeme, millest mõned jäidki lahendamata. Tööd oli kas liiga palju või liiga vähe. Sel aastal lahenevad võimalikud erimeelsused kolleegidega. Sul on palju tööd aga kõik läheb paremini, kui varem. Esimene aastapool võimaldabki sul rahulikumalt hingata. Teisel aastapoolel keskendud sa rohkem oma sõpradele, lähedastele ja võtad ette mõningaid suuri projekte, mis su elu positiivselt mõjutavad. Tegemist võib olla pere suurenemisega või siis abiellumisega. Ole ettevaatlik 13. mai ja 25. juuni vahel, erimeelsusi võib ette tulla suhetes, eriti naisterahvastega. Sa võid tunda end üksiku ja mahajäetuna. 10. septembri ja 14. novembri vahel võimalikud komandeeringud ja tööalased koolitused, muutused juhtkonnas. Ettevaatlikust reisimisega selles ajavahemikus.

Neitsi

See on oluline aasta nii mitmegi valdkonna poolt. Suhete külje pealt võib ette tulla mõningaid arusaamatusi, lastega läbisaamine võib osutuda keeruliseks. Ent see aasta toob endaga kaasa ka palju rõõmu ja rahulolu, võimaldades sul leida lahendust nii mõnelegi probleemile. Paljudel teie seast pere sellel aastal suureneb. Ja see toob kaasa paremat läbisaamist elukaaslasega. Esimene aastapool võib kaasa tuua mõningaid raskusi, teisel aastapoolel võib sul tekkida soov viia sisse muutusi oma karjääris ja leida oma kohta selles maailmas. Paljud teist alustavad uue ametiga teisel aastapoolel. 13. mai - 25. juuni vaheline periood võib kaasa tuua lahkhelisid juhtkonnaga või vanematega. 10. september - 14. novembri vaheline periood võib kaasa tuua finantsprobleeme... Ettevaatust kulutustega sellel perioodil.

Kaalud 

See aasta võib tuua lahendusi selles, mis puutub sinu kodusse. Paljudel teist on liiga suur vastutuskoorem. See aasta toob endaga kaasa lahendusi nendele probleemidele ja abi tuleb sealt, kus sa ei oska oodatagi. See abi võimaldab sul parandada suurel määral oma elujärge. Esimene aastapool võib kaasa tuua lahkhelisid koduseinte vahel, teine aastapool soodustab suhteid teistega. Sa hakkad mõtlema koolituste peale ja januned teadmiste järele. 13. mai - 25. juuni võivad kaasa tuua raskusi ja erimeelsusi naisterahvastega, eriti nendega, kes kuuluvad juhtkonda. Ettevaatust administratiivse küljega sellel ajavahemikul, ära alusta ühegi olulise projektiga. 10. septembri ja 14. novembri vaheline ajavahemik võib kaasa tuua lahkhelisid suhtes elukaaslasega.


Skorpion

Eelmine aasta tõi kaasa arusaamatusi elukaaslasega, läbisaamine lähedastega oli pingeline. Sellel aastal lahkhelid kaovad pisitasa. Sa leiad lahendusi ja muudad oma suhtlemisviisi teistega. Esimene aastapool on märgitud komandeeringute ja väikeste reiside poolest, sa võid käia koolitustel. Teine aastapool toob kaasa vajaduse lahendada rahalisi probleeme. Ent kaua ei ole vaja muretseda, sest lahendus tuleb sealt, kust sa ei teanud oodatagi. Tegemist võib olla mõne ootamatu pärandusega. 13. mai ja 25. juuni vaheline periood võib kaasa tuua lahkhelisid elukaaslasega, probleeme võibki tekitada rahaline seisukord või investeeringud. Ära kuluta liiga palju raha selle perioodi vältel. 10. septembri ja 14. novembri vaheline aeg toob kaasa tööalaseid pingeid, ole ettevaatlik.
 
 
 
 
 


Ambur

Eelmine aasta võis kaasa tuua probleeme rahaga. See aasta tõotab tulla eelmisest parem ja leiab lahenduse nii mõnelegi probleemile. Su sissetulekus on oodata tõusu. See ei vii ära kõiki probleeme aga aitab lahendada suuremaid. See aasta toob kaasa ka võimaluse kolida, kui sa selle järgi vajadust oled tundnud. Esimene aastapool toob kaasa suuremaid muudatusi rahalise külje pealt, teisel aastapoolel keskendud sa rohkem iseendale ja oma suhtele. Suured muutused on ees ja leiavad aset sinu suhte külje pealt, vallalistel on ees kohtumine kellegagi, kes muudab nende elu, teised jälle liiguvad uude ajajärku. 13. mai ja 25. juuni vahel on ees võimalikud erimeelsused elukaaslasega, ära võta ühtegi olulist otsust vastu sellel perioodil. 10. septembri ja 14. novembri vahel palju lahkhelisid lastega.

Kaljukits

See on oluline aasta sinu jaoks, mis võimaldab sul enda elust  ja iseendast paremini aru saada. Su ellu tuleb palju suuri ja olulisi muutusi. Rahaline abi tuleb õigel ajal aidates lahendada mitmeid probleeme. See aasta võib kaasa tuua ka enesearengu võimalusi, õpinguid ja koolitusi, mis muudavad suhtlemise paremaks. Esimesel aastapoolel oled sa keskendunud oma suhtele, teisel aastapoolel pühendud sa rohkem tööle. 13. mai ja 25. juuni vahel võimalikud erimeelsused teistega, eriti kolleegidega. 10. septembri ja 14 novembri vahel pingeid koduseinte vahel.

Veevalaja

Eelmine aasta ei olnud paljude Veevalajate jaoks lihtne, paljud pidid raskustega hakkama saama, mõned tundsid jälle üksindust ja eraldatust ühiskonnast. See aasta toob kaasa lahendusi enamikele neist probleemidest. Esimene aastapool hoiab sind ikka hõivatuna nende probleemidega, samuti võtab su töö ära suure osa sinu ajast. Teine aastapool aga toob kaasa palju õnne, sõpru ja paranemisi suhete pinna pealt. Sellel ajal hakkad sa mõtlema ka rohkem iseenda heaolu peale. Mõnedel tekib soov pere suurenemise järele. See aasta toob kaasa ka paranemist rahalise külje pealt. Raskusi võib ette tulla igas valdkonnas 13. mai ja 25. juuni vahel. Ära alusta ühtegi uut armusuhet sellel perioodil. 10. septembri ja 14. novembri vahel võimalikud lahkhelid lähedastega.

Kalad

See aasta kujuneb sinu jaoks põnevaks, paljud eelmisel aastal esile tekkinud probleemid leiavad lahenduse. Suhted töökaaslastega paranevad. Sõprade pinna pealt laabub kõik väga hästi. Su ellu tuleb uusi tuttavaid, kes toovad kaasa endaga palju head . Esimesel aastapoolel tegeled sa veel oma suhteprobleemidega.Teisel aastapoolel võib tulla ette muutusi koduseinte vahel, tööl ja peres. Prioriteedi paned sa lõpuks oma perele ja õieti teed. 13. mai ja 25. juuni vahel tahad sa sisse seada koduga seotud muutusi aga asjad ei suju nii hästi, kui sa seda ootad. 10. septembri ja 14. novembri vahel pead sa ettevaatlik olema rahaasjadega ja hoidma oma kulutustel silma peal. 




Kommentaare ei ole