{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui sa käid iseseisva naisega, kes tunneb oma väärtust

1. Ta ei jää su telefonikõnesid ootama. Tal on oma isikliku eluga liiga palju tegemist, et sinu järele oodata lõpmatuseni. 2. Ta on teadlik...

1. Ta ei jää su telefonikõnesid ootama. Tal on oma isikliku eluga liiga palju tegemist, et sinu järele oodata lõpmatuseni.

2. Ta on teadlik sellest, et kui sa teda armastad, siis sa helistad ise. Kui sa ei helista, leiab ta kellegi teise, kes teda õnnelikuks teeb.

3. Muuseas, kui ta sind armastab ja sinuga rääkida tahab, siis ta helistab sulle ka ise.

4. Kui sa mitu korda pead teatud asjaoludel teie kokkusaamist edasi lükkama, siis võib juhtuda, et ta ei taha enam sinu peale oma aega raisata.

5. Ta leiab, et iseseisev elustiil ei tähenda nagu poleks tal tundeid. See tähendab vaid, et ta ise otsustab, keda ta oma ellu laseb ja keda mitte. Tal ei ole vaja oma niigi kiiresse ellu lisaprobleeme.

6. Ta ei otsi kedagi, kes teda üleval peaks. Ta otsib kedagi, kes toetaks teda emotsionaalselt.

7. Tal on piisavalt teotahet, ambitsiooni ja ta on motiveeritud võitma. Ta ei vaja kedagi, kes teda päästaks. Ta armastab oma elu. Ta otsib meest, kes teda täiendaks. Kes oleks temaga võrdsel tasemel. Ja kes jagaks tema elu.

8. Ta tahab olla lihtsalt õnnelik. Sinuga või ilma sinuta.

9. Ta ei vihka mehi. Talle isegi meeldib romantika. Ja tahab leida kedagi, kellega oma elu jagada. Aga ta tunneb ka oma väärtust ja ei vali ükskõik keda.

10. Teda ei huvita draamad. Võib-olla kunagi on tulnud seda ka ette, sest draamad on paratamatult osa noorusest. Aga praegu ta ei vaja probleeme lisaks oma ellu.

11. Ta ei hakka sinu järel jooksma. Ta loodab, et sa oled piisavalt arukas, et ise sellest aru saada.

12. Ta ei hakka vabandama sellepärast, kes ta on.

13. Ta ei arva, et tal on alati õigus aga ta leiab, et igalühel on õigus oma arvamusele.

Kommentaare ei ole