{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millise spordialaga sa peaksid tegelema vastavalt oma tähemärgile?

Mõnikord on raske otsustada, milline spordiala on just sulle kõige parem. Sageli inimesed tüdinevad ja väsivad ruttu sellest, millega na...


Mõnikord on raske otsustada, milline spordiala on just sulle kõige parem. Sageli inimesed tüdinevad ja väsivad ruttu sellest, millega nad suure hooga tegelema on hakanud ja leiavad, et spordi tegemine on liiga igav ja raske nende jaoks.



Selleks, et seda viga vältida, oleks hea vaadata üle ka see, mida ütlevad tähed selle kohta. See aitab sul olla motiveeritud ja hoida lippu kõrgel.

Igal tähemärgil on omad iseloomu erinevused ja tugevused, igale on oma spordiala, mis on just temale kõige sobivam. Näiteks Kaksikud tunnevad ruttu igavust, neile sobib ideaalselt mitmekesine treening.

JÄÄR


Jäär on tõeline võistleja, kes armastab liikuda ja väljakutseid vastu võtta. Sellised spordialad nagu veesuusatamine või surfamine on tema jaoks loodud. Samuti kõik võitlusspordialad sobivad hästi. Head valikud on ka tennis ja poks. Viimast tasub alati proovida.

SÕNN


Sõnn on üsna jonnakas ja kangekaelne. Ta armastab mugavust ja luksust. Talle sobivad spordialad, mida saab teha värskes õhus nagu matkamine, golf ja jooga.


KAKSIKUD


Kaksikud on intelligentsed aga tüdinevad ruttu. Kõrge intensiivsusega intervallidega HIIT treeningud on tema jaoks sobivad. Kiired muutused harjutuste vahel rahuldavad tema vajadusi. Samujti võiks ta proovida täpsust nõudvaid alasid nagu vibulaskmine või squash.

VÄHK

Vähi tähtkujus sündinud ei armasta üksindust, isegi mitte sporti tehes. Nende jaoks on kõige parem teha sporti koos. Talle meeldib olla vee lähedal. Ja sellepärast sobib talle hästi ujumine, surf ja kanuusõit.

LÕVI

Lõvi on vapper ja valmis alati teistega võistlema. Tema jaoks head alad on kickboxing ja tõstesport. See tugevdab tema loomulikku energiat. Lõvile meeldib vaheldus, tantsimine ja zumba on samuti talle meele järele.

NEITSI

Neitsile ei meeldi eriti võitlussport. Ta eelistab spordialasid, mis nõuavad täpsust nagu vibulaskmine, tants ja võimlemine.

KAALUD

Kaaludel on hea tasakaalutunne, kickboxing sobib talle hästi. Sageli leiavad inimesed, et ta on rahulik ja tagasihoidlik. Tegelikult on temas olemas aga üsna metsik külg, mille kickboxing hästi välja tooks. Talle sobiksid hästi ka tantsimine ja võimlemine.

SKORPION

Skorpion on võistleja oma hingelt, ta peab oa liigse energia ära kulutama. Selle jaoks on head alad poks, maraton ja jooksmine.

AMBUR

Ambur on tuntud, kui parim atleet kõikide tähemärkide seas. Kõik alad, kus saab rakendada hinge, keha ja vaimu, on tema jaoks väga head. Programme PiYo, mis kombineerib endas pilatese ja jooga, aitavad tal tasakaalus hoida samaaegselt keha ja vaimu.




KALJUKITS

Kaljukits on tugev ja otsusekindel tähemärk. Talle sobivad spordialad, kus on vaja kasutada keskendumisvõimet ja mis nõuavad distsipliini. Vibulaskmine ja golf on tema jaoks head valikud.

VEEVALAJA

Selle tähemärgi all sündinud armastavad teha sporti meeskonnas. Nad vajavad meeskonnatuge selleks, et olla motiveeritud. Jooksmine või matkamine grupis oleks hea valik.

KALAD


Nii nagu Vähile, meeldib ka Kaladele vesi. Veega seotud spordialad nagu ujumine, on tema jaoks ideaalsed. Ta on väga spirituaalne, talle sobib hästi ka jooga.




Kommentaare ei ole