{ads}

HIDE

Viimased

latest

Detox - aeg puhastada oma keha suhkrust! Tee 10-päevane kuur

Peaaegu kõik muundatud ja pakendatud toidud sisaldavad suhkrut. Suhkur ei ole mitte ainult kavalalt ja märkimisväärselt sõltuvust tekitav, v...

Peaaegu kõik muundatud ja pakendatud toidud sisaldavad suhkrut. Suhkur ei ole mitte ainult kavalalt ja märkimisväärselt sõltuvust tekitav, vaid ka kahjulik organismile. Suhkur on üks peamisi diabeedi , ülekaalulisuse, südameprobleemide ja maksaprobleemide tekitajaid.

Tee läbi 10-päevane kuur, et vabastada enda keha suhkrust ja ära alahinda seda, sest uuringud on näidanud, et suhkur tekitab sama suurt sõltuvust, kui heroiin. Peale 10-päevast kuuri tunned sa end paremini, sul on rohkem energiat, parem vastupanuvõime ja parem tervis.

Siin on mõned nõuanded ja nipid, mis sind aitavad.

Mõtle, miks sa tahad oma organismi suhkrust puhastada.

Koosta nimekiri põhjustest, miks sa tahad suhkru tarbimist lõpetada.  Kirjuta see nimekiri mitmele paberile ja pane nad oma kodus nähtavale kohale. Külmutuskapi peale, vannitoa peegli peale, kirjutuslaua peale ja autosse. Ära unusta ka teisi kursis hoida, et sa teed suhkruvaba kuuri.

Kustuta kogu suhkur oma kodust

Kõige parem on kohe härjal sarvist haarata ja kustutada kõik suhkrut sisaldavad tooted kodust, et nad kiusatust ei tekitaks. Keegi ei ütlegi, et see kerge on. Aga mõtle parem põhjustele, miks sa seda kuuri teed ja mõtle sellele, kui hästi sa end pärast tunned.

Ka joogid sisaldavad kaloreid.

Lisaks sellele on jookides olev suhkur palju ohtlikum, kui toidus leiduv suhkur. Sest organism omastab seda palju kergemini. Ära mine ka "tervislike mahlade" lõksu, sest enamikus neis leidub liiga palju suhkrut. Tegelikult ära joo midagi peale vee 10-päeva jooksul.

Valgud on sinu parimad sõbrad.

Iga toidukord peab sisaldama valke. Ilma erandita! Eriti hommikusöök, mis tasakaalustab veresuhkru ja insuliini taset ja alandab isu näksimise järele. Vaata, et sa kindlasti midagi sööd tunni aja jooksul peale ärkamist.

Ära hoia kokku süsivesikute pealt

Sa võid oma ostu-nimekirjast kustutada saia, kartuli, makaronid ja peedi. Sa sööd nagunii kehapuhastuse perioodi ajal palju aedvilju niipalju, kui soovid.

Kõik rohelised köögiviljad nagu kapsas, sparglid, oad, seened, sibulad, suvikõrvist, tomat, apteegitill, baklažaan, artišokk ja paprika on väga head valikud. Ära unusta, et suhkruvaba kuur kestab vaid 10-päeva!

Rasva suhtes võid muretu olla

Rasval on küll halb kuulsus. Iga dieedi juures on neil väga tähtis roll aga see pole mitte rasv, mis paksuks teeb, vaid suhkur. Rasv aitab sul tunda, et su kõht on täis ja hoiduda näksimisest. Pähklirasv, seemnetes leiduv rasv, oliiviõli, kookosõli, avokaado ja kala aitavad su organismil saada tervislikku rasva, mida ta vajab.

Valmista vaim ette

Sinu veresuhkru tase muutub päris tugevalt selle kuuri ajal. Ta võib iga hetk järsult langeda, sellepärast pead sa kogu aeg valvel olema. Ära unusta ka sellega kaasas käivaid tuju muutusi. Hoia näksimiseks midagi käe ulatuses.

Võitle põletiku vastu

Suhkur, jahu, gluteen, transrasv ja piimatooted tekitavad põletikku. Sa võid tunda end halvasti esimestel päevadel aga seejärel hakkab sul tekkima tunne, nagu oleksid noorem ja ilusam.

Puhka. 

Nagu iga kehapuhastuse programmi puhul, on puhkus väga oluline. Su keha puhastab end suhkrust ja mürkainetest. Ta parandab tagajärgi ja see on protsess omaette. See omakorda tähendab, et kümne päeva jooksul peab su organism rohkem pingutama ja vaeva nägema. Sellepärast pead sa tal puhata laskma rohkem, kui tavaliselt. Unepuudus võib tekitada isusid ja see muudab protsessi veelgi raskemaks.

Sul tuleb kindlasti ette energia puudust ja tuju muutusi. Ära unusta piisavalt puhata ja olla rahulik, su keha töötab palju raskemalt, kui sa seda arvad.

Kommentaare ei ole