{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST: Vali üks koer ja vaata, milline on sinu nägemus maailmast

Millise koera sina valiksid? Üldiselt usume me kõik, et meie valikud sõltuvad lihtsalt juhusest. Aga ometi on valikud suurel määra...

Millise koera sina valiksid?





Üldiselt usume me kõik, et meie valikud sõltuvad lihtsalt juhusest. Aga ometi on valikud suurel määral ja enamiku ajast mõjutatud inimese alateadvusest, mis töötab alati ja tõlgendab asju läbi elukogemuste ja uskumuste.

Vaata pilti ja vali üks koer, mis sulle kõige rohkem meeldib. Sinu valik võib paljastada üllatavaid asju sinu kohta.








1. Punane koer










Kui sa valisid selle koera, siis on üsna tõenäoline, et sa oled väga tundlik. Sa mõistad teisi inimesi paremini, kui keegi teine ja oskad lugeda südamest. Sulle ei meeldi rahvamassid ja lärm, sa vajad palju üksindust ja rahu, et end täis laadida. Sa peaksid olema natukene julgem ja minema oma kodulinnast kaugemale, et luua uus põnevaid tutvusi. Kas sa tead, et mujal maailmas on inimesi, kes vajavad selliseid nagu sina? Sa oled heatahtlik inimene ja kaastundlik. Kui sa arendaksid oma kunstilist külge, võiksid sa saada kuulsaks.







2. Pruun koer







Kui sa valisid selle toreda koera, siis ilmselt oled sa rahuliku loomuga ja reserveeritud. Sa oled tark ja ettenägelik, sinult küsitakse sageli nõu, sest sa näed kaugemale, kui teised. Sa otsid harmoonia ja oled sellepärast ideaalne lahendamas konfliktseid olukordi. Sinu arukus aitab sul vastu võtta tarku otsuseid ja muuta nad headeks võimalusteks. Sa oled intellektuaalne inimene, kes suudab luua strateegilisi plaane mille abil oma eesmärke ellu viia.





3. Sinine koer






Kui sa valisid selle koera, siis ilmselt oled sa väga rahulik inimene. Sa mõtled alati enne kaks korda enne tegutsemist, sest sa oled teadlik tagajärgedest, mida su otsused endaga kaasa võivad tuua. Sa oled ettevaatlik ja tagasihoidlik, sa ei võta kõiki inimesi oma sõprade ringi vaid valid hoolikalt. Kui sa aga oled kellelegi oma hinnangu andnud, siis oled sa sõbrana hea ja lojaalne.





4. Kui sa valisid halli koera











Kui see ilus puudel sulle silma jäi, siis paistad sa silma oma salapärase loomuse poolest. Sa oled  pigem vaikne ja diskreetne, sa eelistad oma mõtteid iseendale hoida. Sinu sisemine maailm on aga niivõrd rikas ja keeruline, et sulle tundub sageli nagu ei mõistaks teised sind. Sa võiksid õppida teisi inimesi rohkem usaldama ja jagama oma emotsioone.





5. Kui sa valisid kollase koera










Kui sa valisid selle lõbusa chihuahua, siis ilmselt otsid sa elus põnevust. Sulle ei sobi sugugi rutiin ja igavus. Sa vajad pidevalt uusi ideid ja rõõmustad oma tuttavaid oma entusiastliku meelega. Sa oled seltskondlik ja sulle meeldib teisi aidata. Sinu elurõõm on piiritu ja su optimism nakkav.



6. Kui sa valisid musta koera







Kui sa valisid selle Šoti terjeri , siis on tõenäoline, et sul on olemas kõik liidrile vajalikud omadused. Su ideed on innovaatilised ja uuenduslikud. Sa oled lummav inimene, kellel on teatud autoritaarsus. Sa paistad alati teiste seast silma. Sa oled hea kõneleja ja äratad teistes imetlust.








Kommentaare ei ole