{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST : Milline neist pildil olevatest loomadest sinu pilku kõige esimesena köidab?

Meie kõikide iseloomus on nii häid, kui halbu külgi varjul. Ka siis, kui me ise tahame näha üksnes oma häid külgi, on mõned halvad omad...

Meie kõikide iseloomus on nii häid, kui halbu külgi varjul. Ka siis, kui me ise tahame näha üksnes oma häid külgi, on mõned halvad omadused ometigi olemas ehkki varjul. Alateadvuslikult tõmbab inimese pilku ikkagi kõige rohkem see, mis on temaga ühel lainel. Ja sellest printsiibist lähtudes on psühholoogid koostanud selle testi. Test on lihtne nagu ikka, vali üks loomadest, mis kõige rohkem sinu pilku tõmbab ja loe alt, mida see sinu kohta ütleb.



MUST KASS

Paljudes kultuurides seostatakse kasse mustkunstiga. Sageli on arvatud, et kassidel on üleloomulikud võimed, sest nad nagu elaksid nii elavate, kui surnute juures samaaegselt.

Samamoodi on levinud uskumus, et must kass toob õnnetust, eriti kui ta sinu tee pealt peaks üle minema. Hoolimata aga kõigest sellest on mustad kassid ilusad loomad, keda ümbritseb salapära, elegants, jõud, igavik ja vaikus.

Kui sulle meeldivad mustad kassid, siis tähendab see, et sinu isiksusel on kaks külge. Ühelt poolt oled sa rahulik, viisakas ja lõbusa meelega nagu kassipoeg, teiselt poolt aga võid sa muutuda metsikuks ja iseteadvaks.

RONK

Ronka peetakse samuti halbade sõnumite toojaks paljudes kultuurides. Natuke vähem teatakse aga seda, et rongad on väga intelligentsed. Lisaks sellele on neil suur kohanemisvõime.

Kui sulle hakkas silma ronk, siis tähendab see, et sa varjad hästi oma hinge musti saladusi. Sa kohaned ruttu uute olukordadega. Ja sa oskad väga hästi teeselda. Samuti on sul oskus näha inimesi sellistena nagu nad on. Sa ei tee kellelegi haiget niikaua, kuni keegi sind ei provotseeri või sulle esimesena haiget ei tee.

HUNT

Hunt on üks salapärane ja müstiline loom. Aga hoolimata rahva seas levinud uskumusele on hundid tegelikult üsna sõbralikud.

Tegelikult on nii, et hundid omavahel saavad väga hästi läbi ja teevad kõike koos. Teine üllatav omadus on see, et isegi, kui inimesed peavad hunte metsikuteks, armastavad hundid rahu ja hoiavad võitlustest eemale. Hundid muutuvad agressiivseks ainult siis, kui neid provotseeritakse või kui nad satuvad olukorda, kus neil ei jää muud üle.

Kui sulle jäi silma hunt, siis oled sa oma loomult sõbralik ja heatahtlik. Kui keegi peaks sind aga provotseerima või ähvardama, võid sa muutuda väga ohtlikuks.

Sinu sõprus ja lojaalsus on garanteeritud kogu eluks, kui sind aga peaks keegi ründama või reetma, siis kehtib täpselt sama aga sinu viha ja kättemaksu suhtes.





KOTKAS

Kotkad toituvad saakloomadest. Nad on üsna halastamatud toitu otsides.

Kui kotkas sinu pilku tõmbas, siis on sinu isiksuses peidus üsna pime ja hirmutav külg. Kotkad ründavad ainult siis, kui nad süüa otsivad, nad ründa niisama lõbust.

Sa oled hea suhtleja. Sa võid olla halastamatu aga ainult nendega, kes seda väärivad.

NAHKHIIR

Midagi hästi müstilist ja salapärast on nahkhiirtes. Nad kaovad terveks päevaks ja ilmuvad välja alles öösel, olles veetnud päeva tagurpidi katuse all.

Kui sulle hakkas silma nahkhiir, siis on sul mitmetahuline isiksus. Sul on oma viis maailma nägemiseks. Ja sa ei piira oma elu ühiskonna seadustega. Sinu isiksuses on peidus hämar külg ja see peegeldub kõiges: sinu arvamustes, hoiakus ja isegi huumorimeeles.

Sa oled üsna skeptiline ja ei usalda kergelt mitte kedagi.

MUST PANTER

Erinevates kultuurides on must panter austatud ja kardetud. On suguharusid, kelle seas on must panter väga auväärne loom, sest panter oskab omasid kaitsta.

Kui sulle jäi silma must panter, siis oled sa salapärane ja äärmiselt tugeva isiksusega inimene. Sa võid olla metsik ja osav, teiselt poolt kaitsed sa iga hinna eest oma lähedasi. Kui keegi peaks sind aga provotseerima, siis võid sa olla väga julm ja halastamatu.





KARU

Karu on väga tugev loom. Karust on alati lugu peetud ja teda au sees hoitud. Karu on üksildane loom, kes sümboliseerib rahulikku jõudu ent ta võib ohu korral muutuda väga ohtlikuks.

Kui sulle jäi silma karu, siis oled sa enesekindel, julge ja aupaklikust äratav.

Nii nagu karu hindad ka sina üksindust ja vajad palju hingamisruumi, isegi kui sa hindad väga oma lähedasi. Sa otsid tõde iseenda ja maailma kohta, mis sind ümbritseb. See takistab sul sageli elada ja nautida käesolevat hetke. Sa oled julge ja tugev, kui vaja aga ei muutu agressiivseks ilma põhjuseta. Sa väldid tüli niipalju, kui võimalik.

Isegi, kui sa ise ei saa aru veel, kui palju sa aukartust teistes äratad ja kui külgetõmbav sa oled, sa oled palju rohkem sina ise, kui sa seda arvad.

ÄMBLIK (Must lesk ehk leskämblik)

Leskämbliku hammustus on väga mürgine ja võib olla isegi surmav. Leskämblikud on tuntud selle poolest, et nad söövad ise oma kaaslase ära. Ämblikud püüavad oma saagi võrku, halvab ta oma mürgiga, laseb tal siis surra ja sööb ta seejärel ära.

Kui sulle jäi ämblik silma, siis on sinu iseloomus peidus väga hämar külg. Kui keegi peaks sind provotseerima või tõukama, võid sa muutuda väga ohtlikuks ja halastamatuks.

Sa planeerid oma rünnakuid alati ette. Kõigepealt tekitad sa pettekujutelmana heaolutunde oma vastase ümber ja kui ta kord on kaotanud valvsuse, siis hakkad sa oma võrku kuduma, mis tema ümber seejärel sulgub.

Isegi, kui sa oled pealtnäha rahulik ja heatahtlik, võid sa muutuda väga metsikuks, kui keegi sinu tunnetega mängida kavatseb.



Kommentaare ei ole