{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millist sodiaagimärki soosivad tähed eriliselt septembris?

Kogu elu on mõnikord nagu üks suur ootus. Ebamäärane lootus, et ühel päeval läheb kõik soovide kohaselt ja et ükskord jõuab kätte päev,...

Kogu elu on mõnikord nagu üks suur ootus. Ebamäärane lootus, et ühel päeval läheb kõik soovide kohaselt ja et ükskord jõuab kätte päev, mil ka kõige suuremad unistused täituvad. Me kõik oleme kasvanud muinasjutte lugedes ja ilusaid multifilme vaadates, kus kõik leiab ilusa lõpu ja õppinud nende läbi unistama. Aga on inimesi, kes elavad oma unistuste elu. Ja isegi, kui sa ei ole lotopiletiga võitnud või saanud suurt pärandust - sul on õigus unistada, sest kõik võib ühel ilusal päeval muutuda.
Ja unista suurelt, kui sa oled sündinud ... Sõnni tähemärgis.


SÕNN - Septembrikuu tähtede soosik!

Septembrikuu väljavalitu oled sina, kallis Sõnni tähtkujus sündinu. Seega pea püsti ja oota oma kingitust, mida tähed sulle toovad sellel kuul. Kõik läheb hästi!





Leia aega, et võtta ühendust sugulastega ja heade tuttavatega, keda sa pole ammu näinud. Neil on sulle midagi öelda, mis sind palju aitab.

Suhtlemine on sul üldse sel kuul väga hea, võta aega, et rääkida kõigiga suud puhtaks ja katsu teada saada, mis teistel hinge peal. Nii aitad sa ennast ja teisigi. Katsu palju aega veeta lastega, kui sul on lapsi, nad võivad sind inspireerida!

Kui sa aga oled vallaline, siis tõenäoliselt enam mitte kauaks. Sinu astraalses taevas on palju romantikat ja tundeid, on ajaküsimus, millal sa leiad kellegi, kes su südame endale võidab. Kogu universum on sinu poolt ja teeb kõik enesest võimaliku, et juba jõulud veedaksid sa kellegagi koos.

Aga see periood pole ainult soosiv armastuseks, see on ka ideaalne töötegemiseks ja investeerimiseks. Kui sul on mõni projekt südamel, siis katsu hakata selle kallal töötama. Tähed on sinu poolt.


Kommentaare ei ole