{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui sulle meeldib tagasihoidliku loomusega naine

1. Ära jää kohtumistele hiljaks ilma, et sa hoiataksid ette Sest selline naine kujutab alati kõige hullemat. Iga kord. Ära lase tal liiga pa...


1. Ära jää kohtumistele hiljaks ilma, et sa hoiataksid ette

Sest selline naine kujutab alati kõige hullemat. Iga kord. Ära lase tal liiga palju muret tunda selle kohta, kus sa oled ja millega sa tegeleda võid. Ta tõesti tunneb sinu pärast muret, sellepärast saada talle sõnum kasvõi südaöösel.

2. Ära ärritu, kui ta on murelik

Sest see probleem oli juba enne sind ja sinul pole sellega mingit pistmist. Sa kas katsud teda mõista ja temast aru saada või sa lähed minema. Ära oota, et ta lihtsalt muutuks, ole lihtsalt ta kõrval ja kallista teda.

3. Ära hakka temaga suhtlema, kui sul pole tema vastu tõsiseid ja siiraid kavatsusi

Ära raiska tema ega enda aega. Sa ei tohi mängida inimesega, kellel on teiste usaldamisega probleeme.

4. Ära flirdi teiste naistega

Isegi, kui flirtimine pole sinu jaoks petmine, tema jaoks see siiski on sama. Tema usub, et sa tema usaldust petad. Kui sa teda tõesti armastad ja ta sulle kallis on, ära hakka teiste naistega flirtima isegi, kui see on süütu nali. Tema jaoks on see lõbus. Austa seda.

5. Ära mine endast välja, kui sa oled temaga koos

Ole kannatlik temaga. Ta ei visku kohe sinu käte vahele. Ta on ettevaatlik ja tal on vaja palju aega ja kannatust enne, kui ta sind usaldama hakkab. Ära tee asju jõuga. Oota, kuni tema teeb esimese sammu. Sest siis on ta valmis ja seda hetke ei unusta sa kunagi.

6. Ära ole vait, kui ta sinu käest midagi küsib

Sest muidu ta arvab, et sa tema eest midagi varjad. Kui sa pole nõus millegagi, siis ütle seda aga ole aus. Ta hindab seda ja austab sind selle võrra rohkem. Valed aga tekitavad kahtlusi.

7. Ära teeskle, et sa teda kuulad

Sest ta saab sellest aru. Sa ei pea olema hea kuulaja aga katsu pöörata talle tähelepanu ja kuulata, mida tal sulle öelda on.

8. Ära valeta talle

Isegi mitte pisiasjade pärast. Kui ta näeb, et sa talle valetad, siis ei suuda ta sind enam kunagi usaldada.

9. Ära anna talle tühje lubadusi

Kõige tähtsamad on teod. Kui sa midagi oled öelnud, siis tee seda.

10. Ära anna talle põhjusi kahtlusteks

Sest ta kahtleb niigi kõiges ja kõigis. Pea oma lubadustest kinni. Kui sa ütled, et sa teed midagi, siis tee. Kui sa arvad, et sa seda ei suuda, siis ära hakka lubama. Ole aus.

11. Ära isegi ütle naljaga pooleks, et sa teda petta võiksid ja ära peta teda

Sest sinu jaoks võib see lõbus olla aga tema jaoks see lõbus ei ole. Ta võtab sind tõsiselt ja isegi, kui ta selle üle naerab, hingepõhjas teeb see talle haiget.

12. Ära kiida teiste naiste ilu tema ees

Loomulikult ei tähenda see, et sa ei peaks üldse ühtegi teist naist nägema aga sa ei pea teisi nii avalikult imetlema.




Kommentaare ei ole