{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST: Millisel nädalapäeval sa sündinud oled?

ESMASPÄEV Mitte kõik esmaspäevasel päeval sündinud ei ole siniste silmadega blondid aga neil on siiski midagi ühist. Nad on tavaliselt väga ...



ESMASPÄEV

Mitte kõik esmaspäevasel päeval sündinud ei ole siniste silmadega blondid aga neil on siiski midagi ühist. Nad on tavaliselt väga head ja hoolivad palju oma lähedastest. Esmaspäeval sündinud inimesed armastavad suhelda teistega ja neid aidata. Nad kohtlevad teisi võrdsetena. Nad on rahutegijad.

TEISIPÄEV

Teisipäeval sündinud inimesed on edukad ja jõuavad elus kõrgele kohale. Neil on palju energiat, see aitab neil oma eesmärke ellu viia. Teisipäeval sündinud on kõige ausamad inimesed.

KOLMAPÄEV

Kolmapäeval sündinud inimesed on rahulikud ja leiavad ühise keele ruttu ükskõik millistest teistest kultuuridest pärit inimestega. Neile meeldib reisida, avardada silmaringi ja muuta oma elu põnevaks. Neile meeldib õppida, neil on suur teadmistejanu. Nad valdavad mitut võõrkeelt ja neil on suur kohanemisvõime.

NELJAPÄEV

Neljapäeval sündinud inimesel on pikk tee käia. Ta on silmapaistev ja sündinud selleks, et teisi juhtida. Ta töötab palju selleks, et oma eesmärke ellu viia ja arvestab seejuures tihti ainult iseendaga. Taon optimist ja näeb alati teistes häid külgi.

REEDE

Reedel sündinu on armastusväärne ja hea. Ta on väga loominguline ja varustatud tugeva intuitsiooniga. Talle meeldib palju suhelda, teda peetakse väga targaks, sest ta leiab loomingulisi lahendusi oma tuttavate probleemidele. Omaenda probleemide puhul aga ei tea ta, kuidas toimida. Ta ei lepi vigadega ja ei oska pettumust üle saada.

LAUPÄEV

Laupäeval sündinud inimene peab palju tööd tegema, kui tahab rikkaks saada. Nad on tavaliselt enesekindlad ja tugeva isiksusega. Mõnikord paistavad liiga autoritaarsed.

Nad on ka jonnakad ja kangekaelsed, kui keegi neile vastu julgeb vaielda. Nad on suurepärased ülemused.

PÜHAPÄEV

Pühapäeval sündinud inimesed on head suhtlejad aga tahavad palju üksi olla. Nad on tundlikud ja ärrituvad ruttu, kui asjad ei kulge nende tahtmist mööda.


Kommentaare ei ole