{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Mis looma sina näed esimesena pildil?

Alateadvus on kokku kogunud endasse kogu informatsiooni. Alateadvus on see, mis mõjutab su tundeid, emotsioone, mõtteid ja asjadest a...

Alateadvus on kokku kogunud endasse kogu informatsiooni. Alateadvus on see, mis mõjutab su tundeid, emotsioone, mõtteid ja asjadest arusaamist, ta mõjutab suurel määral sinu isiksust. Ent alateadvust on raske ja keeruline mõista. Inimene ei saa lugeda seda, mis on alateadvuses varjul.

Alateadvuse mehhanismide tundmine võib aidata paremini mõista meie piiratud mõtlemist, meie sügavamaid motivatsioone ja iseloomujooni. Kui me mõistame seda, miks me just nii tegutseme ja mitte teisiti, mis meid selleks ajendab, siis hakkame me paremini mõistma ka iseennast positiivses suunas. Alateadvus on väga tundlik kujutluspiltidele ja visualiseerimisele, piltidel on erinev tähendus selles ajuosas.




See psühholoogiline test võimaldab sul paremini enda isiksust mõista.

Millist looma näed sina esimesena pildil? 


1. Kui sa näed sebrasid

Tõenäoliselt meeldib sulle teiste inimeste seltskond. Sa oled hea suhtleja ja sulle meeldib veeta mõnusalt aega oma pere ja lähedaste seltsis. Üksindust ei talu sa üldse. Sest siis tulevad sul igasugused mõtted pähe. Sest sa ju pead ikka ja jälle mingi probleemi kallal juurdlema niikaua, kuni see on lahenduse leidnud. Sa vajad palju teiste tunnustust ja hindamist. Sinu jaoks on kõige tähtsamad inimesed. Kõik materiaalne on hoopis teisel kohal. Sellel ei ole üldse tähtsust. Kallitest autodest ja majadest rohkem väärtustad sa looduses veedetud aega, lähedastega koos oldud hetki. Sulle meeldib lihtsalt olla ilma, et sa peaksid oma tööprobleemidele ja kohustustele mõtlema. Hea meelega jätaksid sa selle kõik kellelegi teisele. Sulle heidetakse tihti ette, et sa liiga palju unistad ja ei oska elada.






2. Kui sa nägid lõvi esimesena

Sul on hästi suur ego. Ja sa oled väga enesekindel. Sa ise tead ka, et see on just sinu otsusekindlus, mis võimaldab sul nautida seda elu, mis sa saavutanud oled. Sind ümbritsevad su sõbrad ja töökaaslased, sa tead, et teised sind ja su saavutusi imetlevad. Sa oled suuteline panema liikuma vägesid ja sinu arvamusega arvestatakse, sest sa näed täpselt ja ettenägelikult. Ühiskonnas tahadki sa tunnustust ja austust. Sul on suured ambitsioonid ja sa suudad oma projekte ellu viia. Mõned peavad sind uhkeks, teised jälle leiavad, et sa teiste peale liiga vähe mõtled. Võib-olla on tegemist inimliku kadedusega.



3. Kui sa nägid korraga nii sebrasid, kui lõvi

Sul on hästi arenenud kuues meel ja hea anne näha seda, mis teistel kahe silma vahele jääb. Seltskonnas oled sina just see, kes oskab teisi maha rahustada ja annab tarka nõu. Sinuga on alati hea ja sa tead, kuidas teistel head tuju tekitada. Sa oled hea inimene ja oskad teisi kuulata. Kui sina kohal oled, kaob kõik halb ja negatiivne. Samas oled sa hästi tark ja tead, kuidas oma projekte ja unistusi ellu viia. Sinu otsusekindlus ja väärtushinnangud muudavad su hästi usaldusväärseks. Sa ei ole omakasu peal väljas ja inimesed hindavad sind palju.






4. Kui sa nägid kõigepealt sebra seljas istuvat lindu

Sa oled julge ja võiks öelda perfektsionist. Aeg on teinud sinust selle, kes sa tänasel päeval oled. Sa pöörad palju tähelepanu detailidele. Sa katsud endast alati parimat anda. Sa ei taha, et teised sinus pettuksid. Sa oled väga kriitiliselt häälestatud iseenda suhtes ja harva oma töödega rahul. Sa leiad alati, et oleksid võinud paremini teha. Sa peaksid mõistma, et täiuslikkust pole olemas ja et sa oled teinud juba rohkem, kui vaja. Kõikidel ja ka sinul on omad nõrgad ja tugevad küljed. Ära ole liiga karm iseenda vastu. Näe elu rohkem positiivsema külje pealt ja ära jäta kahe silma vahele kõike seda, mida sa juba korda oled saatnud.

Kommentaare ei ole