{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 10 valusat tõde meie sõprade Skorpionite kohta!

Inimesi ikka huvitab see, millistena teised neid näevad ja see, kes nad tegelikult on. Et seda teada saada loetakse sageli horoskoopi, et...

Inimesi ikka huvitab see, millistena teised neid näevad ja see, kes nad tegelikult on. Et seda teada saada loetakse sageli horoskoopi, et vaadata, mida põnevat tähed nende kohta räägivad. Kõige keerulisem on aga isegi astroloogidel selgeks teha, milline täpselt on Skorpioni tähtkuju, sest nende ümber hõljub mingi müstiline salapära. Ta ise ei muuda asja sugugi lihtsamaks, sest ta ei paljasta kunagi oma hinge teiste ees. Sa jääd temast mäletama nii head, kui halba. Aga keegi pole väitnudki, et ta on üleni hea!

1. Skorpionid on väga hea välimusega

Ta on juba kord sellisena sündinud ja ta ise ei saa sinna midagi parata. Ta ei näe selleks ka vaeva, teised lihtsalt vaatavad talle järele, kui ta möödub. Ja tema pilk on see, mida keegi kunagi ei unusta.

2. Tema on see, kes käsutab

Talle meeldib kontrolli oma käes hoida ja olla domineerivam pool. Ära siis üllatu, kui ta kohe suhte alguses katsub sulle kohta kätte näidata. Ära katsugi talle vastu vaielda.

3. Ta võidab alati!

Ta on hästi sihikindel ja võib teistega manipuleerida selleks, et saada oma tahtmist. Temas on soov edu saavutada ja ta teeb kõik, et oma eesmärke täide viia. Kahjuks ei vali ta vahendeid, mida ta selleks kasutama peab.

4. Ta kaitseb oma eraelu ja lähedasi

Skorpion on salapärane ja ta ei räägi palju oma eraelust teistele. Tema eraelu kuulub talle ja ta räägib sellest ainult seda, mida vajalikuks peab. Ära hakka oma nina tema asjadesse toppima.

5. Talle meeldib olukordi ja inimesi kõrvalt vaadelda

Sinu kohta tahab ta kõike teada saada, isegi kõige tühisemaid asju mida sa ei pea jutu vääriliseks. Ta on uudishimulik, sellepärast ära solvu ega võta isiklikult.

6. Talle meeldib kõik, mis on üleloomulik ja spirituaalne

Ta võib olla huvitatud mitmetest asjadest nagu vaimud ja nendega läbi käimine, spiritism jne.

7. Ta on sarkastiline

Ta võib paista üsna küünilisena aga ta ise arvab, et ka kurbades asjades huumori nägemine muudab elu meeldivamaks.

8. Teda ei huvita teiste arvamus

Aga milleks peakski? Ta elab oma elu nii nagu ta seda soovib ja teeb seda, mis teda õnnelikuks teeb. Teiste arvamus talle lihtsalt korda ei lähe.

9. Ta on otsekohene

Ta on siiras ja otsekohene ega hakka nagu kass ümber palava pudru käima vaid asub kohe asja kallale. Kogu tõde ei ole alati hea kuulda aga see ei häiri teda.

10. Ta on intuitiivne ja tal on hea vaist

Ta võib isegi osata tulevikku ennustada. Sest talle meeldib inimesi vaadelda ja ta tal on väga hea mälu.

11. Ta on lojaalne ja ustav

Armastusel on tema elus väga tähtis koht. See on kõige edasiviivam jõud. Ta kaitseb, armastab ja hoolib oma lähedastest. Ära peta teda, sest tema on sinu vastu lojaalne.

12. Ta on diskreetne ja abivalmis

Ta on alati valmis appi tulema oma perele ja sõpradele ilma ainsatki küsimust esitamata ja jäädes seejuures diskreetseks. Talle meeldib diskreetsus omaenda elus.

13. Ta teab alati, kui keegi valetab

Tal on väga hea mälu ja võime teada, kui keegi talle valetama peaks. Kui sa tahad, et te omavahel hästi läbi saaksite, siis ära valeta talle.

14. Ta on pika vihaga

Ta võib pidada kättemaksuplaane tundmata seejuures süümepiinu, kui ta peaks sulle haiget tegema. Ta lööb alati sinna, kus on valus.

15. Ta kohtleb inimesi just nii nagu nad seda väärt on

Ta kohtleb inimesi nii nagu nad seda väärivad. Ka viisakaks jäädes suudab ta sulle mõista anda, mida ta sinust tegelikult arvab. Selles seisnebki tema originaalsus.


Kommentaare ei ole