{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millistel sodiaagimärkidel on kõige rohkem õnne 2019. aastal?

VÄHK Vähi jaoks on kõige tähtsam tema pere. Ja sellepärast, nii kaua kui tema peres on kõik korras, on ta rahul ja õnnelik. Ning just sellel...

VÄHK

Vähi jaoks on kõige tähtsam tema pere. Ja sellepärast, nii kaua kui tema peres on kõik korras, on ta rahul ja õnnelik. Ning just sellel põhjusel ongi Vähk 2019. aastal kõige õnnelikum tähemärk. Tema koduseinte vahel valitseb õnn ja heaolu! Septembrikuu on karjääri ja uute projektide elluviimiseks sobivam kuu, hoia silmad lahti.

NEITSI

Neitsi on nende tähemärkide seas, kellel 2019. aastal kõige rohkem õnne on, sest professionaalsel pinnal sujub kõik lihtsalt suurepäraselt. Sinu pingutused kannavad lõpuks vilja, sa saad väärilist tasu või palgakõrgendust. Aasta esimesel poolel võib sul ette tulla rahalisi raskusi, juulikuus saabub aga lahendus ja aasta lõpp möödub ilma suuremate probleemideta.

SKORPION

See aasta tuleb armastuse aasta ja sellepärast oled sa 2019. aasta üks õnnelikematest tähemärkidest. Emotsionaalsed probleemid lahenevad ja sa oled õnnelik, lihtsalt õnnelik. Sinu ja su kallima vahel valitseb usaldus ja üksmeel. Ametialasel pinnal on lugu üsna sama, sa tunned lõpuks ometi end vajalikuna.

AMBUR

2019. toob sulle õnne südameasjades. Kui sa pole veel abielus, siis sellel aastal on šansid suured. 2019. aasta toob sulle palju õnne, kõiki su ettevõtmisi saadab edu, seega ära kõhkle riskile minemast. See on paras hetk, et tähtsate projektidega alustada ja teha ametlikuks asjad, millega sa oled kaua aega oodanud.

Kommentaare ei ole