{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Mida tähed sulle lubavad novembrikuuks?

JÄÄR ( 21. märts - 19. aprill) Jäära jaoks peaks novembrikuu tulema aasta pingelisem. Sa tunned end oma sisemise minaga ühenduses nii psühho...

JÄÄR ( 21. märts - 19. aprill)


Jäära jaoks peaks novembrikuu tulema aasta pingelisem. Sa tunned end oma sisemise minaga ühenduses nii psühholoogiliselt, filosoofiliselt, intellektuaalselt, rahaliselt kui ka emotsionaalselt. Sa tahad ja suudad avaldada suurt muljet sellel perioodil.

Sa tahad äratada tähelepanu ja paista teiste seast silma. Võib olla on tegemist kellegagi, kes sind ükskõikseks ei jäta või lihtsalt mõne kolleegiga. Ära pane aga kõike mängu ja ära ole liiga avatud. Head inimesed panevad sind tähele ka siis, kui sa midagi ei ütle.

SÕNN ( 20. aprill -21. mai)

Sinu jaoks tuleb see üsna intiimne kuu. Sa tunned tugevamat sidet oma lähedastega ja palju uusi tutvusi on silmapiiril. Võib juhtuda, et sa kohtud ühe väga tähtsa inimesega, kes su elus suurt rolli hakkab mängima. Hoia silmad lahti ja meel avatud.

Ära mõista liiga ruttu kohut. Ära mõista kedagi hukka lihtsalt sellepärast, et ta pole nagu sina. Võib juhtuda, et see inimene ongi see, keda sa koguaed oled otsinud ja keda sa vajad. Ära unusta seda.

KAKSIKUD ( 22. mai - 21. juuni)

Viimasel ajal oled sa saanud liiga palju halbu uudiseid. Sa oled võib-olla mõtelnud selle üle, kas sa ei peaks plaane muutma ja millegi muuga tegelema hakkama. Novembrikuu toob sulle aga lootusekiiri. Murepilved kaovad, sa leiad taas üles naeratuse ja tunned, et kogu maailm polegi sinu vastu.

Häid uudiseid on sinu poole tulemas. Ole selleks valmis, sest tegemist on suurte uudistega. Kuu keskel hakkad sa keskenduma elukvaliteedi muutmisele. Sa hakkad mõtlema enese eest hoolitsemisele, nii vaimselt kui füüsiliselt. Sa ju väärid seda, see on hea mõte. Tegutse! Sa vajad noorendus- ja värskenduskuuri. Praegu on selleks just paras aeg.

VÄHK ( 22. juuni - 22. juuli)

Olla Vähi tähtkujus sündinud tähendab olla emotsionaalne. Selles pole kahtlustki, et sa oled tundlik ja sul on suur süda. Sellel kuul aga tekib sul tunne, nagu jätaks õnn su maha. Nagu oleks rohi alati mujal rohelisem. Tõenäoliselt hakkad sa teisi süüdistama selle asemel, et vastutust enese peale võtta asjade eest, mis sind nii kaugele on viinud.

On aeg ohjad enese kätte võtta ja ise valida, millist tulevikku sa enesele tahad. Sa pead hakkama kontrollima oma tundeid ja emotsioone, mitte lasta emotsioonidel ennast kontrollida. Sina ja ainult sina võid muuta oma elu paremaks, miks sa siis veel ootad?

LÕVI ( 23. juuli - 22. august)

Üldiselt armastab Lõvi elu nautida ja on suhtlemisaldis, sellel kuul aga asjad natuke muutuvad. Sa tunned end sel perioodil rahulikumana. Sa tunned end rahus iseenda ja teistega. Sa ei tunne, et peaksid olema tähelepanu keskpunktis ja teisi juhtima.

Sa oskad õigel ajal olla omal kohal ja lasta asjadel omasoodu minna. See kuu on ideaalne selleks, et ette võtta kodu uuendamine või rääkida uue kodu projektist. Kasuta oma loomingulist energiat oma kodu tarbeks.

NEITSI ( 23. august - 22. september)

Neitsidele novembrikuus igavust ette nähtud ei ole. Tegelikult pole see aasta sulle igav olnud, pigem on tulnud ette igasuguseid juhtumisi ja seiku. Viimased kuud pole sind säästnud ja sa ootad muutusi. Sa oled valmis ise suuri muutusi oma ellu tooma, sest oled aru saanud, et oled lasknud elul liiga kaua lihtsalt minna ilma midagi suurt tegemata.

Sa võtad ohjad kätte ja paned asjad paika. Sa vajad turva- ja kindlustunnet. Head asjad hakkavad aga juhtuma, kallis Neitsike. Ole selleks valmis.

KAALUD ( 23. september - 22. oktoober)

Kaalud kasutavad novembrikuud selleks, et kõik kaardid lauale panna. Sinu elus juhtub nii palju hetkel. Uued sõbrad, uus tutvusringkond jne. Su energia on tipus hetkel. Sa oled üleni positiivne ja tunned end tippvormis. Võib-olla tahaksid sa natuke reisima minna? Sa oled selle ära teeninud, miks siis mitte seda teha? Reserveeri endale mõni viimase minuti reis ja mine maailma avastama. Sa ei kahetse seda.

SKORPION ( 23. oktoober - 22. november)

Skorpionina toob novembrikuu sulle kaasa kirge ja armastust. Juba kuu keskel hakkavad tunded lõõmama. Sa tunned end noorena ja elujõulisena.

Kui sa oled juba kellegagi koos , siis tunneb su kaaslane seda energiat, mis teda nakatab. Ilutulestik teie vahel pole kaugel ja asjad muutuvad palju tõsisemaks, kui kunagi varem. Novembrikuus võib sul tekkida vajadus lahendada mõningaid minevikus juhtunud probleeme, mida sa oled tahtnud koguaeg unustada. Sa tahad, et minevik su hinge lõpuks rahule jätaks. Minevik jäägu minevikku, seega tuleb see unustada.

AMBUR ( 23. november -21. detsember)

Amburina on novembris rõhk suhete klaarimisel. Sul on liiga palju õhus rippuvaid küsimusi, mis sulle rahu ei anna ja sa tahad vastuseid saada. Kasuta seda perioodi, et asjad selgeks rääkida. Esita küsimusi ja kuula. Vastused tulevad siis, kui sa oskad õieti kuulata.

KALJUKITS ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Tavaliselt sa küll tead, millises suunas minna aga sellel kuul on su selgeltnägemise võime natuke väsinud. Sul on suur soov lõpetada mõningad halvad suhted ja vabaneda suurematest kohustustest. On aeg vaadata lähemalt üle su eraelu ja ametialaste suhete kvaliteet ja teada saada, kas kõik need on sulle head.

See on ideaalne moment selleks, et teha vahet asjadel, mis on sulle head, kasulikud, tervislikud ja mis rikuvad tervist. Pane oma piirid paika. Sa oled endale selle eest hiljem tänulik.

VEEVALAJA ( 21. jaanuar - 18. veebruar)

Sinu andekus leiab väärilise tasu. Kõik sinu pingutused ja tegemised hakkavad lõpuks silma paistma. Ja selleks on ka õige aeg. Kui sa oled mingi projekti kallal pikka aega vaeva näinud, siis nüüd näed sa, et see polnud asjata.

Sinu pingutused paistavad silma ja toovad sulle väärilise tasu. Ole selleks valmis, et sind kiidetakse aga ka kritiseeritakse, sest need kaks käivad alati käsikäes. Keegi võib eriti halva sõnaga sinu töösse suhtuda. Ära lase aga teiste arvamusel oma kujutlust iseendast hävitada. Teiste arvamus võib olla ilma mingi tähtsuseta, ära jää selle lõksu.

KALAD ( 19. veebruar - 20. märts)

Kaladele tuleb novembrikuu eneseavastuse ja paremaks muutumise kuu. Sa alustad oma elus uut peatükki ja elu sinu ümber muutub selletõttu üsna ruttu. Võib-olla ei tahagi sa seda kõike aga sa ei saa hoida vana enesega igavesti. Sa pead lihtsalt leppima muutustega.

Seega võta muutused avasüli vastu. Võta seda, kui head kingitust. Õpi muutustest. Kohane nendega, sest kõige suuremad muutused sinu elus on siiski head muutused, mis toovad sulle kasu. See kuu on enesearenduseks hea kuu. Sa tahad aru saada, kes sa tegelikult oled. Tegele jooga või meditatsiooniga, see aitab sind palju.

Kommentaare ei ole