{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas ta on õige mees sinu elus? Vaata järele!

Selline armastus, mida me näeme filmides ja millest me võime lugeda armastusromaanides paneb uskuma, et armastav mees peab ilmtingimata nai...

Selline armastus, mida me näeme filmides ja millest me võime lugeda armastusromaanides paneb uskuma, et armastav mees peab ilmtingimata naise lillede ja kalliskividega üle külvama. Ja päris elus ettetulev suhe tekitab tunde nagu tõelist armastust polekski olemas.

Aga tegelikult tõeline armastus on olemas ja kui sa selle oled leidnud, siis kestab ta täpselt niikaua, kui sa seda soovid.

Kui sinu mehel on järgnevad omadused, siis hoia teda kõvasti kinni. Sest ta ongi õige.

1. Ta kasutab teie tulevikust rääkides sõna "meie".

Kui ta ütleb rohkem "meie", kui "mina", siis kaasneb ta sind oma tulevikuplaanidesse ja annab sellest sulle teada.

2. Ta hoiab sind.

Kui ta sinust hoolib, sind hoiab, sinu eest hoolt kannab, sind õnnelikuks teeb, kui sa oled tema elus tähtsal kohal, siis on ta ideaalne.

3. Ta ei karda tulevikust rääkida.

Ta räägib sulle oma plaanidest, jagab sinuga oma unistusi. Ta planeerib teie ühist tulevikku. See on pika armastusloo algus.

4. Ta on alati sinu jaoks olemas.

Jah, just, alati. Niipea, kui sa end halvasti tunned, teab ta, kuidas sind lohutada ja rahustada. Kui mees naist armastab, tahab ta teda ikka aidata, ükskõik millisel moel. Lase tal end kaitsta. See näitab, et ta hoolib sinust.

5. Ta pilk muutub sind nähes.

Paljas pilk võib palju öelda. Vaata, kuidas tema sind vaatab. Kas ta silmis on armastust?

6. Sa oled üks ja ainuke.

Ta avaldab sulle armastust. Sa ei ole mingi teisejärguline valik tema jaoks ega plaan B. Ta tahab sind, sind ja ainult sind.

7. Ta usaldab sind.

Kui tal midagi tähtsat on, siis helistab ta sulle. Või kui ta end halvasti tunneb. Või lihtsalt rääkida tahab. Sa oled tema usaldusalune, parim sõber... Mis ka ei juhtuks, su sõnad teevad talle head.

8. Su lähedased peavad teda heaks meheks.

Kui sina ikka veel kindel pole, siis küsi oma lähedastelt. Kui nad teda peavad heaks meheks, siis hoia teda. Ära lase minna minema mehel, kes su elu ilusamaks muudab. 

Kommentaare ei ole