{ads}

HIDE

Viimased

latest

Su eks tahab sind tagasi? Mõtle järgi, kas see ikka on nii hea idee

Kas see on hea idee vana suhet uuesti üles soojendada? Mõnikord juhtub, et su endine kallim korraga jälle sinu elus tagasi ...

Kas see on hea idee vana suhet uuesti üles soojendada?

Mõnikord juhtub, et su endine kallim korraga jälle sinu elus tagasi on. Aga sina oled tema pärast nii palju kannatanud, kas sa ikka tahad kõike uuesti alustada teadmisega, et ta sulle jälle haiget võib teha? Sul on ju nii raske teie lahku minemisega leppida.

On see kõik seda ikka väärt? Kas ta tunded on siirad? Kas poleks parem uus leht keerata. Muidugi sulle ei meeldi üksindus ja sa vajad, et keegi sind armastaks.

Aga mõtle enne hästi järgi, kui sa midagi otsustad.

1. Su eks ei pidanud lubadustest kinni siis, kui te koos olite.

Kahe inimese suhe nõuab mõlemapoolseid pingutusi.  Kui inimene tõesti tahab, et te oleksite koos, siis ta näitab seda välja. Teiega see nii ei läinud. Usud sa tõesti, et ta on vahepeal muutunud? Kui sa oled kindel, siis lase tal seda endale tõestada. Vastasel korral ära jää temaga, kui sa just ei taha uuesti haiget saada.

2. Mis õieti juhtus?

Sa oled selle üle mitu korda mõtelnud: mis teie vahel õieti juhtus? Olid sa õnnelik temaga? Kas ta oli sinu vastu piisavalt hea, tähelepanelik, kannatlik? Ära unusta seda, kes sa oled ja mida sa väärid. Sa väärid armastust ja olla õnnelik.
 
 
 
 
 


3. Jah, sa vajad armastust aga see ei tähenda ilmtingimata, et sa oma eksiga koos pead olema.

Võib-olla mõtled sa tema peale ainult selle pärast, et sa tunned end liiga üksi? Sa tahad end tunda taas armastatuna ja olla kellegagi koos, see on normaalne. Aga ära unusta, et mitte kõik suhted ei ole õnnelikud ega lõppe õnnelikult.

4. On ta tõesti muutunud? 

Psühholoogid muidugi väidavad, et inimene on võimeline end muutma, kui ta seda soovib aga on ka võimalik, et inimene paneb sind uskuma seda, mida ta tahab. Kui ta kord on su usalduse tagasi võitnud, siis võib ta sulle aga taas haiget teha ja alustada nii nagu enne. Ära unusta, et vaja on tegusid, mitte sõnu.
 
 
 
 
 


5. Ta kuritarvitas su usaldust.

Kui ta seda kord tegi, siis mõtle hästi järele enne, kui sa talle uue võimaluse annad. Kas ta on tegelikult ka aru saanud, mida ta sulle tegi? Kas ta tunneb end süüdi? Kas ta on vabandanud? Kas ta üritab olukorda paremaks teha? Kui see nii ei ole, siis ära raiska tema peale oma aega.

6. Enne uuesti temaga suhte alustamist pead sa end emotsionaalselt terveks ravima.

Emotsionaalne valu ja kannatus jäävad haiget tegema ja tuletavad endast aeg-ajalt meelde. Parem on olla üksi ja armastada kõigepealt iseennast selle jaoks, et suuta kedagi teist uuesti armastada. Ära iseennast unusta.

7. Ära unusta, miks te lahku läksite.

Oluline on mitte unustada seda, miks te lahku läksite. Kas selleks oli väike või suur põhjus? Kas see võib taas juhtuda? Kui jah, siis võid sina jälle haiget saada. Kõige parem on oma eluga edasi minna ja leida inimene, kes teeb sind tõeliselt õnnelikuks.


Kommentaare ei ole