{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Mis sulle sellel aastal peavalu tekitab?

JÄÄR Sa pöörad liiga vähe tähelepanu oma eraelule ja oled pidevalt hõivatud tööasjadega. Ära unusta, et selleks, et elu oleks harmooniline j...

JÄÄR

Sa pöörad liiga vähe tähelepanu oma eraelule ja oled pidevalt hõivatud tööasjadega. Ära unusta, et selleks, et elu oleks harmooniline ja tasakaalukas, pead sa tegema kõike mõõdukalt. Leia kuldne kesktee oma töö ja kodu vahel, vastasel avastad sa ühel hetkel, et oled paljust olulisest ilma jäänud.

SÕNN

Sa ei saa kaotusest nii kergesti üle. Sa ei suuda tunnistada, et oled eksinud isegi, kui su suhted lähedastega selle all kannatama peaksid. Su ego on sulle kõigest muust tähtsam. Sa peaksid selle üle natuke mõtlema.

KAKSIKUD

Sa oled iseennast liiga hooletusse jätnud ja nüüd sõltuvuses halbadest harjumustest, millest sul on raske vabaneda. Kusjuures tänu nendele oled sa nii mitmestki heast võimalusest ilma jäänud.

VÄHK

Sa oled liiga ükskõikne teiste probleemide suhtes. See tuleb sellest, et paljud on sulle selja pööranud. Sellel aastal võiksid sa natuke rohkem mõistmist üles näidata.

LÕVI

Sul on raske vabaneda inimestest, kes sulle emotsionaalselt haiget teevad. Sa ei suuda lihtsalt nendega suhet ära lõpetada isegi, kui see sind kurnab.

NEITSI

Sa ei oska uute inimestega suhelda, sa võid tunduda jahe alguses teiste vastu. Sama tõrjuvalt käitud sa ka siis, kui keegi uute ideedega lagedale tuleb.

KAALUD 

Sinu minevik on su vaenlane, mis ei lase sul elus edasi minna. Minevikus aset leidnud sündmused on sind niipalju märkinud, et sa ei suuda enam ratsionaalselt mõtelda tulevikule ja see takistab sind ka nautida käesolevat hetke.

SKORPION

Ãœksindus vaevab sind. Sulle meeldib aeg-ajalt veeta üksi aega aga see pidev üksindustunne on sulle väsitav. Katsu veeta rohkem aega teiste inimestega ja ära umbusalda neid  niipalju.

AMBUR

Me kõik teeme vigu aga sul on raske oma vigu tunnistada. Sa oled oma eksimuste eest koguaeg põgenenud, selle asemel, et julge olla ja oma süüd tunnistada. Unusta nüüd minevik, tunnista oma vigu ja mine eluga edasi.

KALJUKITS

Sa nagu ei tahaks vigadest õppida. Iga kord, kui sa oled valearvestuse teinud, kiirustad sa, et hakata mõne muu asjaga tegelema. Aga vigadest tuleb õppida, vastasel korral teed sa vigu ikka ja jälle.

VEEVALAJA

Sul on liiga kõrged ootused. Puutub see siis inimestesse, olukordadesse või sinusse endasse - sa tahad ja nõuad parimat. Katsu oma latti madalamale lasta.

KALAD

Sa oled minevikuvang ja tundub, et sa ei suuda oma eluga edasi minna. Oma peas mõtled sa ikka ja jälle sellele, mis oleks võinud minna teisiti , kui sa oleksid teinud seda või teist. Võib-olla oleks sul parem töökoht, parem elukaaslane...? Investeeri parem uutesse suhetesse ja mõtle vähem.



Kommentaare ei ole