{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Kuidas võita Veevalaja südant?

Astu mugavusstsoonist välja. Veevalaja on täiesti omamoodi isiksus ja sellest saad sa üsna ruttu aru. Tal on alati pea natuke pilvedes, ta o...

Astu mugavusstsoonist välja.

Veevalaja on täiesti omamoodi isiksus ja sellest saad sa üsna ruttu aru. Tal on alati pea natuke pilvedes, ta on tihti oma mõtetes. Temas on midagi üllatavat ja köitvat samaaegselt, mille tõttu tihti inimesed, kes teda ei mõista, temast eemalduvad. Aga teda ennast sellised inimesed ei huvitagi, teda huvitavad originaalsed, kindlat iseloomu omavad inimesed, kes julgevad olla teistsugused.

Jäta talle hingamisruumi.

See salapärane iseteadev ja iseseisev inimene jätab tihti mulje, nagu tal polekski teisi vaja. Tundub nagu eluprobleemid polegi tema asi ja ei mõjuta teda mingilgi määral. Kui sa tahad tema südant võita, siis ära katsu teda maa peale tagasi tuua, kui ta omas maailmas on. Ja ära unusta, et ta ei kuulu mitte kunagi kellelegi teisele peale iseenda.

Võta elu mänguliselt.

Veevalajal on meeletult suur kujutlusvõime. Ta on võimeline rääkima ja kirjutama erakordseid lugusid. Ta on üliandekas kunstnik ja kes ei talu igavust ja rutiini. Et tema südant võita unusta kohe ära õdus õhtu teleka ees, ta tahab, et sa oled tema mängukaaslane ja et kogu maailm oleks tema mänguväljak täis ahvatlusi ja võimalusi. Kui te ühendate oma loovad kujutlusvõimed, võite te suuri asju korda saata.

Ole hea.

Vägivald ja järsk kohtlemine ajab Veevalaja põgenema. Ta on nagu metsik loom, kui sa tahad teda taltsutada, pead sa olema kannatlik ja õrn. Kuidas tema südant võita? Hoia alles salapära. Ära räägi talle esimese õhtuga enesest kõik, vaid tee seda aja jooksul. Muidu ta kaotab huvi sinu vastu. 


Kommentaare ei ole