{ads}

HIDE

Viimased

latest

3 kõige truudusetumat tähemärki

1. KAKSIKUD Kaksikud tunnevad ruttu igavust ja vajavad uusi tuuli. Tema on kõige rohkem võimeline kiusatustele järele andma. Ta uitab ...

1. KAKSIKUD


Kaksikud tunnevad ruttu igavust ja vajavad uusi tuuli. Tema on kõige rohkem võimeline kiusatustele järele andma. Ta uitab siin ja seal, ei suuda otsustada, ei taha end kuskil sisse seada ja ei tea ise ka õieti, mida ta tahab. Tahab pere luua aga ei taha ka.

Seda võib võtta emotsionaalse või füüsilise truudusetusena. Kui teda aga teolt tabada, siis ei maksa sul vabandusi oodata. Selle asemel süüdistab ta sind. Et sa pöörad talle liiga vähe tähelepanu. Et keegi tema vajadustest ei hooli. Temaga peab väga ettevaatlik olema. Vastasel korral võib ta sind selja tagant rünnata öeldes, et sina ise selles süüdi oled.

2. SKORPION

Skorpionitel on kõrge libiido. Lisaks sellele on ta emotsionaalselt väga tundlik. Ta kardab end kellegagi liita ja võib sellepärast ise hakata oma suhet rikkuma, kui tunneb, et on liiga lähedaseks saanud. Ta võib käituda ka südametult ja kättemaksuhimuliselt. Kui ta tunneb, et talle haiget tehakse, ei kõhkle ta samaga vastamast ja tihti teeb ta seda läbi truudusetuse.

3. AMBUR

Amburitel on tavaks flirtida kõigega, mis liigub. Täpselt nagu Skorpionitel, on ka Amburitel suur libiido ja neile meeldib teistele meeldida.

Amburid on tantsupõranda lõvid, kelle seltskonda palju armastatakse ja hinnatakse. Ja sageli on tema tutvusringkonnas palju vastassoo esindajaid, kes teda imetlevad. Ambur annab kerge südamega kiusatustele järgi, ta lihtsalt ei suuda vastu panna.

Kommentaare ei ole