{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas teada saada, et sa teda huvitad tema tähtkuju järgi?

H ea on saada kinnitusi, kui sa oled kellegist huvitatud, et see tunne on vastastikkune. Aga kuidas seda teada saada? Paljud inimesed ei hak...

Hea on saada kinnitusi, kui sa oled kellegist huvitatud, et see tunne on vastastikkune. Aga kuidas seda teada saada? Paljud inimesed ei hakka seda kohe esimese hooga ütlema ent sa võid näha mõningatest märkidest, et sa teda ükskõikseks ei jäta.

Siin on üldised märgid, mida eri tähtkujude all sündinud inimesed kõige enam kasutavad, et näidata välja oma huvi.

JÄÄR

Kui Jäär on armunud või kui tal on sinu vastu huvi, siis tahab ta sind katsuda. Lase tal end kohe palju kallistada. Ja kuna ta armastab väljakutseid, siis ära unusta, et ka sina saad katsumuste osaliseks. Kui ta sind armastab, siis pead sa need väljakutsed vastu võtma . Ole tugev ja pea vastu!

Kui ta aga peaks armukade olema nähes sind kellegi teisega, siis on see kindel märk, et sa teda huvitad. Jäär mõtleb oma kallimale tihti ja seepärast huvitab teda see, mis sa tegid ja kuidas sul läks. See on tema viis näidata oma huvi.

SÕNN

Kui Sõnni tähtkujus sündinud inimene sind armastab, siis tahab ta teada sinu arvamust kõige suhtes. Talle meeldib sinuga arutada maast ja ilmast. Kui Sõnn sind armastab, siis kaitseb ta sind. Kui sa näed tema hoolt ja muret sinu vastu, võid sa kindel olla, et sa teda ükskõikseks ei jäta.

Sõnn näeb seda, mida kõik teised kohe ei näe. Ja kui ta peaks sind narritama, siis ole kindel, et see on tema viis sinu vastu huvi välja näidata. Sõnn teeb alati komplimente oma kallimale ja võib olla äärmiselt õrn ja hea. Ja ta tahab teada saada, et see huvi vastastikkune on.

KAKSIKUD

Kui Kaksikute tähtkujus sündinud inimene sind armastab, siis tahab ta sinuga koguaeg suhelda. Ta esitab sulle küsimusi ja huvitub sinust. Öeldakse, et Kaksik ütleb sulle oma pilguga, kas ta sind armastab või mitte. Kui sa oled tema südames ja mõtetes, siis ei suuda ta sinult pilku ära rebida. Tavaliselt ei viitsi ta raisata oma aega inimeste peale, kes teda ei huvita. Ta on oma loomult tundlik ja oskab sind üllatada siis, kui sa seda kõige vähem ootad. Aga ole temaga ettevaatlik, sest ta on mängur ja läheb alati sinna, kus on lõbusam.

VÄHK

Kui Vähi tähtkujus sündinud inimene sind armastab, siis on ta sinu vastu hea ja õrn. Ta ei hakka oma tundeid sule sellegipoolest kohe avaldama ent sa võid tema huvi sinu vastu täheldada vaadeldes, kuidas ta sõbrad sind kohtlevad. Sest oma sõpradele räägib ta sinust. Kui sa aga näed, et ta sind vaatab, siis tõenäoliselt kaalub ta paremat varianti, kuidas sulle läheneda.

LÕVI

Kohe ausalt öeldes, Lõvi ilmselt ütleb sulle kohe välja, et ta sind armastab. Kõik muuseas saavad sellest kohe teada, sest Lõvi ei tagane selle ees, mis talle huvi pakub ja kuulutab oma tundeid kõigile. Talle meeldib mängida ja ta võib olla väga tundlik. Kui ta sind silmitseb kavalalt naeratus huulil teisest toanurgast, siis ole kindel, et ta sind armastab. Kui Lõvi sind armastab, siis tahab ta silmsidet. Ta katsub sulle alati muljet avaldada, see pole ülbus vaid ainult flirt.

NEITSI

Neitsi seab sind väljakutse ette oma negatiivsete omadustega ja seda selleks, et teada saada, kas sa jääd. See on hea viis, kuidas teada saada, et sa teda huvitad. Neitsi, kellel puudub enesekindlus, tahab kindel olla, et sa jääd tema kõrvale nii heas, kui halvas ja ei põgene ummisjalu niipea, kui asjad halvaks lähevad.

Kui Neitsi sind austab ja tahab sulle muljet avaldada, siis hakkab ta sinus vigu otsima, sest selle tähemärgi all sündinud armastavad, kui nende kallim on nende endi parim versioon. Kui ta armastab aega veeta sinu sõpradega, võid sa kindel olla, et ta sind armastab. Aga ole kindel oma tunnetes, sest kui ta peaks midagi valesti mõistma, võib ta muutuda jahedaks ja sulguda iseendasse.

KAALUD

Selle tähemärgi all sündinud on loomult toredad inimesed ja see ei aita sul teada saada, kas ta sinust huvitatud on või mitte. Mõnikord on nende headus aga petlik. Isegi, kui see võib tunduda raske, siis selleks, et tõesti teada saada tema tunnete kohta sinu vastu, pead sa seda tema tuttavatelt uurima. Nemad on kindlasti kursis.

SKORPION

Kui sa tahad teada, kas Skorpion sind armastab, siis vaata, kuidas ta sinuga koos olles käitub. Kas ta pöörab sulle teiste juuresolekul rohkem tähelepanu? See on ilmselge märk, et ta sinust huvitatud on, sest Skorpion ei hakka oma aega raiskama nende peale, kes teda ei huvita. Kui Skorpion otsib sinuga visuaalset kontakti, kui ta sind tihti silmitseb - siis on see teine selge märk. Skorpionile meeldib rääkida läbi silmade.

AMBUR

Kui Ambur sind armastab, siis tahab ta sind naerma ajada. Ta teeb kõik, mis võimalik, et näha naeratust su huulil. Ta on sinuga mänguline ja tahab sulle muljet avaldada oma erinevate oskuste ja teadmistega. Kui ta sind tõesti armastab, siis võib ta muutuda ka tagasihoidlikuks ja see on juba miski, mis pole talle omane. Kui sa teda huvitad, siis teeb ta sulle palju komplimente.

KALJUKITS

Kui Kaljukits sind armastab, siis on see väga soe ja väga külm. Ühel päeval flirdib ta sinuga ja järgmisel päeval väldib ta sind. See tuleneb tema liigsest mõtlemisest, sest ta ei taha näida liiga armunud ja valib pigem ükskõiksuse, kui on eelnevalt sulle liiga palju oma tundeid paljastanud.

Kaljukits tahab end tunda teistest üleolevamana. Tunded sinu vastu on tema jaoks aga nõrkuse tunnus. Ja sellepärast lõpetab ta tihti enne, kui on alustanud, sest ta ei taha saada haiget. Kui sa aga suudad panna teda end tundma turvaliselt ja kinnitad talle, et ta on kõigist parim, siis ta jääb ja tunnistab oma tundeid sinu vastu. Kui ta peaks sulle nõu andma, siis on see kindel märk, et sa teda huvitad. Ta tahab, et sa tunned tema andekust ja avaldab sulle sellega muljet.

VEEVALAJA

Kui Veevalaja sind hindab, siis tahab ta veeta palju aega sinu kõrval. Veevalaja on üsna reserveeritud oma tunnete väljanäitamises. Ta tahab sind läbi proovida. Kui sa peaksid valima tema ja kellegi teise vahel, kinnitab ta ilmselt sulle, et see teine sind ei vääri. Ta katsub sind ise võrgutada. Kui Veevalaja sinuga pikalt räägib, siis huvitad sa teda, sest tal on raskusi regulaarselt oma tähelepanu kellelegi keskenduda.

KALAD

Kui Kalade tähtkujus sündinu sind armastab, siis muutub ta tagasihoidlikuks ja lausa rumalaks. Ta on suur unistaja ja tahab sinuga jagada oma unistusi ja soove. Tema kohmakus on tihti selge märk, et sa teda huvitad.

Kui ta sind armastab, siis on sul tunne, nagu oleksid tagasi koolis. Ta kiusab sind, naerab palju ja käitub lapsikult, saates sulle kahemõttelisi sõnumeid. Ta armastab sinuga rääkida palju läbi telefoni ja seda sellepärast, et tal on hea kujutlusvõime, see on mänguline ning ta eelistab muid vahendeid suhtlemiseks, kui rääkida otse.


Kommentaare ei ole