{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida sa teadma pead, kui su kallim on sündinud Neitsi tähtkujus?

N eitsi on maamärk, kuues sodiaagimärk keda valitseb Merkuur. Selles tähtkujus sündinud inimesed on teiste vastu tähelepanelikud ja h...

Neitsi on maamärk, kuues sodiaagimärk keda valitseb Merkuur. Selles tähtkujus sündinud inimesed on teiste vastu tähelepanelikud ja head, valmis ohverdama omaenda heaolu teiste jaoks. Nad on rahulikud ja oskavad näha ilu seal, kus teised seda ei näe.

Siin on nimekiri neist asjadest, mida sa teadma pead, kui su kallim on sündinud Neitsi tähtkujus!

Kõigepealt tea, et sul on vedanud! Ja tead miks? 

1. Sest selles tähtkujus sündinud inimene muudab teiste elu paremaks. Ta suudab hästi toime tulla ka keerulises situatsioonis ja tuua oma kaaslases välja selles, mis temas head on. Ta aitab sul näha elu paremast küljest ja saavutada edu kõiges, mida sa ette võtad.

2. Ta armastab elu. Ta on uhke selle üle, kes ta on. Ta toetab sind alati ja ootab ka sinult sama. Kui sa pole võimeline selleks, siis ära üldse ole temaga.

3. Ta on oma hingelt romantiline aga ei väljenda seda alati sõnadega, ta vajab tõestust ja tegusid. Et talle head meelt valmistada, võid talle kord kuus kinkida kimbu lilli või jätta mõne ilusa sõnumi, mis ta südant puudutab aga selleks, et talle tõesti meeldida, pead sa rohkem vaeva nägema.
 
 
 
 
 
 


4. Kui sul on probleeme, siis küsi temalt alati nõu. Ta oskab alati sulle anda parimat nõu ja ta ei mõista sind hukka.

5. Võta samuti teadmiseks, et puhtus ja kord on see, ilma milleta ta elada ei saa. Ta tahab, et kõik oleks organiseeritud ja omal kohal. Ta ootab oma kaaslaselt minimaalseid pingutusi, et hoida elamist korras.

6. Ta on aus ja otsekohene, tal on raske oma tundeid vaka all hoida. Kui sa tahad tõsist ja pikka suhet, siis tema on parim valik.

7. Ta ei otsi probleeme ega konflikte, ta on selleks piisavalt täiskasvanu, et võtta vastu läbimõeldud otsuseid. Ta ei ole ettevaatamatu ega mõtlematu, ta suudab teisi mõista ja ta usaldab alati oma vaistu oluliste otsuste vastuvõtmisel. Kui sa vajad oma ellu adrenaliini ja seiklusi, siis ta ei ole just parim valik.
 
 
 
 
 
 


8. Talle ei meeldi eriti üllatused. See tekitab temas stressi. Ta tahab, et kõik oleks ette planeeritud, parim kingitus, mida sa talle teha võid, on reis, mis on kaua ette organiseeritud ja reserveeritud.

9. Ta on see inimene, kellele sa alati loota võid igas olukorras. Temaga koos tunned sa end kaitstuna ja turvaliselt. Armasta teda nii nagu tema sind armastab ja hoolitse tema eest. Ta oskab anda armastusele tähenduse.

10. Ta on loominguline ja armastab muutusi. Ta võib oma kodus mööblit ümber tõsta, et leida uut stiili. Talle meeldib praktilisus, asjad, millel on väärtus.

11. Ta ei ole nõudlik, kõik, mis ta sinult ootab on armastus.

12. Kui sa aga peaksid tema armastust petma, kaob ta su elust ilma tagasi vaatamata.

Kommentaare ei ole