{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata järgi, milline koer sa horoskoobi järgi oleksid

K oerad on kõige puhtama hingega olevused maa peal. Igal koeratõul on omad tunnused ja iseloomu eripärad. Igal koeratõul on oma e...

Koerad on kõige puhtama hingega olevused maa peal. Igal koeratõul on omad tunnused ja iseloomu eripärad.


Igal koeratõul on oma eriline joon, mis eristab teda teistest. Kui sa oleksid koer ja mitte inimene, siis mis tõugu koer sa horoskoobi järgi oleksid?

Kalad (19. veebruar - 20. märts) MOPS

Mops on väga uhke koer, isegi kui ta vahest natuke rumaluke on. Täpselt nagu Kalad on mopsil stabiilne ja tasakaalukas iseloom, ta on natuke laisk ja mängib siis, kui ise tahab.

Jäär (21. märts - 19. aprill) SAKSA LAMBAKOER

Täpselt nagu Jäär, ei talu saksa lambakoerad igavust ja tegevusetust pikka aega. Nad vajavad harjutusi ja liikumist, et oma keha ja vaimu vormis hoida.

Sõnn ( 20. aprill - 20. mai) BERNHARDIIN

Bernhardiin on rahuliku loomusega, sõbralik, kannatlik ja hea - täpselt nagu Sõnn. Aga vajadusel võib ta muutuda väga põikpäiseks.

 

 



Kaksikud (21. mai - 20. juuni) LINNUKOER

Sama kiire, kui Kaksikute meel, energiast pulbitsemas, väga tark võib linnukoer olla üliaktiivne ja isegi hävitav, kui tal millegagi tegeleda ei ole.

Vähk (21. juuni - 22. juuli) LABRADORI RETRIIVER

Labradori retriiver sarnaneb oma olemuselt Vähi tähemärgi all sündinutele, nad on armsad ja hea südamega koerad. Nad armastavad mängida , on väga armsad ning kiinduvad kergesti.

Lõvi (23. juuli - 22. august) PIT BULL TERJER

Nii nagu Lõvidel on ka Pit Bullidel halb kuulsus. Aga vastupidiselt üldisele arvamusele armastavad need koerad olla teiste poolt imetletud ja ümbritsetud.

NEITSI (23.august - 22. september) SHIBA INU

Need keskmise kasvuga koerad on iseseisvad ja enesekindlad, võõraste suhtes jääb ta ükskõikseks. Need on väga intelligentsed koerad.

 

 



KAALUD ( 23. september - 22. oktoober) AUSTRAALIA LAMBAKOER

Nii, nagu Kaalud, kes on väga sotsiaalsed, tunneb ka austraalia lambakoer ehk aussie end hâsti siis, kui ta on teistest ümbritsetud. Nad armastavad tööd teha ja teisi saata.

Skorpion ( 23.oktoober - 21. november) PÜRENEE MÄESTIKUKOER

Need ilusad koerad on usaldusväärsed, head ja lahked aga ole ettevaatlik, nad valvavad väga hästi oma territooriumi. Nii nagu Skorpiongi valvab ta oma peret ja näitab vajadusel hambaid.

AMBUR (22. november - 21. detsember) HAGIJAS

Nii nagu Ambur on hagijas elurõõmus, armastab palju liikuda ja tahab maailma avastada. Temaga on lihtne sõbraks saada.

Kaljukits ( 22. detsember - 19. jaanuar) HUSKY

Huskyd on suured tööloomad, täpselt nagu Kaljukits. Nad ei karda musta ja rasket tööd teha ning armastavad koostööd teha. Nad on märkimisväärselt vastupidavad ja neil on ainult neile omane lähenemine elule.

Veevalaja (20. jaanuar - 18. veebruar) WEST HIGHLANDI VALGE TERJER

Valge terjer ei istu ja ei oota, millal asjad juhtuma hakkavad, nad armastavad mängida, väljas käia ja võtavad elu mänguliselt. Nad on väga targad ja uudishimulikud ega karda ei endast suuremaid ega väiksemaid koeri.








Kommentaare ei ole