{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kolm inimest, keda igaüks oma ellu vajab

Foto:unsplash   1. Hingesõber Hingesõber on se...

Foto:unsplash

 

1. Hingesõber


Hingesõber on see, kellega sa tunned väga suurt lähedust. Sa ei tunne end tema seltsis halvasti, sest sa tunned teda läbi ja lõhki. Isegi, kui teie vahel on tülisid ja nägelemisi, suudate te neid lahendada ja see ainult tugevdab teie sõprust. See ei loe, kui te veedate kolm aastat ilma teineteist nägemata, sest vahemaa ja aeg ei muuda teie suhtes mitte midagi.

Sa tunned end tema seltsis vabalt ja hästi, nagu tunneksid sa teda kogu oma eluaeg.

Hingesõber ei ole laialt levinud arvamuse järgi alati vastassoost ega ka mitte elukaaslane. Hingesõber võib olla su ema, vend, õde või parim sõber. Iga inimene kohtab kord oma elu jooksul oma hingesõpra. Kui sa teda veel leidnud ei ole, siis ära muretse, tuleb aeg, mil sa teda kohtad.

 

 



2. Sinu peegel

Sinu peegliks on inimene, kes räägib asjadest sellistena, nagu nad on. Ta on sinu vastu aus ja ei karda su tundeid haavata sulle tõtt öeldes. Aga just sellepärast on tal selline mõju sinu üle.

Ja siin ei ole tegemist hullumeelse inimesega, kes sulle lihtsalt haiget teeb vaid sõbraga, kes sulle ütleb, kui sa ei käitu nii, nagu peab ja kes sulle teada annab, kui sa oled valel teel.

Sa võid temaga vaielda aga sellel ei ole mõtet, sest tegelikult on teisel inimesel õigus. Mõnikord vajame me kedagi, kes meid korralikult raputaks, kui me ei suuda oma elu õieti elada.

3. Õpetaja

Õpetaja võib olla mõni mentor, vaimne giid, professor. Ta inspireerib, julgustab ja tasakaalustab sind ja su elu. Ta toetab sind, kui sa oled raskeid aegu läbimas, annab sulle teada, kui sa oled liiga naiivne, julgustab sind paremaks saama. Enamiku inimeste jaoks on sellise inimese näol tegu mõne perekonnaliikmega, teiste jaoks jälle mõne õpetaja või treeneriga.


Kommentaare ei ole