{ads}

HIDE

Viimased

latest

Testi oma vibratsioonitaset, et teada saada, miks su elu su ootustele ei vasta.

K ülgetõmbejõud räägib meile kõrgest vibratsioonitasemest, milleni jõudes suudab inimene endale ligi tõmmata seda, mida ta soovib. Lisaks se...

Külgetõmbejõud räägib meile kõrgest vibratsioonitasemest, milleni jõudes suudab inimene endale ligi tõmmata seda, mida ta soovib. Lisaks sellele tagab kõrge vibratsioonitase inimesele hea tervise, rahulolu ja õnne.


Kas sinu vibratsioonitase on kõrge või madal? 

Kuula oma emotsioone.

Tee kiire test oma emotsioonidega. Kuidas sa ennast tunned? 

Armastus, rõõm, entusiasm ja rahulolu viitavad kõrgele vibratsioonile samal ajal, kui raev, viha, vastikustunne, depressioon ja igavus on madala vibratsiooni näitajad. Kui sa tunned end "no läheb kah!" siis tähendab see seda, et sa oled nende kahe vibratsioonitaseme vahel.

2. Vaata reaalsust.

Vaata enda ümber, vaata neid, kes sind ümbritsevad - mis toimub? Kas sulle tehakse uks lahti või lüüakse uks sinu nina eest kinni? Kas sul oli ilus päev või oli su päev katastroofiline?

Sa lõid selle reaalsuse oma vibratsioonitasemega, sellepärast vaata enda ümber, et näha kuidas olukord on. Kui su elu sulle meeldib, tähendab see, et su vibratsioonitase on kõrge. Kui su elus on aga palju takistusi ja pettumusi, on su vibratsioonitase madal. Kui su elu on nii ja naa, siis on su vibratsioonitase keskmine.

3. Kas sa näed samu numbreid? 

Enamik korduvatest numbritest (1111, 111, 222, 333) ja üksteisele järgnevad numbrid (1234) on märguanded, mis näitavad, et sa oled saavutanud kõrgema vibratsiooni.

Ent kui sa näed arvu 666 või vähenevaid numbreid (4321) siis on need märguks, et sa oled madalamal vibratsioonil.

4. Vaatle oma keha. 

Kas sa tunned end täna täis energiat (kõrge vibratsioon) või tunned sa end haiglasena, on sul peavalu või muud valud (madal vibratsioon)? Kui sa tunned end lihtsalt normaalsena, siis on su vibratsioon neutraalne.

Need on kõik märgid, mille abil sa saad teada, milline on sinu praegune vibratsioon ja millist reaalsust sa oled endale loomas. Kõrged vibratsioonid on märguandeks, et palju häid asju on sinu poole jõudmas.

Kui sa oled keskmise vibratsioonitasemega, siis ei maksa sul muretseda.

Madal vibratsioonitase aga on märguandeks, et aeg on suunda muuta.

Suuna oma mõtted positiivsele rajale tehes seda, mida sa armastad. Vaata mõnda head filmi, mängi oma lemmikloomaga, tee seda, mis paneb sind naeratama.


Kommentaare ei ole