{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test - Vali üks uks ja vaata, mida see sinu kohta räägib?

M illine neist ustest sulle kõige enam meeldib?  Milline neist tekitab sinus emotsioone?  Vali üks neist ja loe, mida see sinu...


Milline neist ustest sulle kõige enam meeldib? 

Milline neist tekitab sinus emotsioone? 

Vali üks neist ja loe, mida see sinu kohta räägib.

 

Kui sa valisid ukse nr. 1:

Sa otsid oma elus teed, kus sa saaksid nautida piisavalt vabadust. Sulle on vaja isiklikku ruumi ja omaenda rada, mida mööda käia. Sulle meeldivad väljakutsed ja seiklused, mis elul sulle varuks on. Sa oled iseseisev ja sulle ei meeldi vastuolud. Sulle ei meeldi olla piiratud  ega taga kiirustatud, sa tahad oma elu nautida oma äranägemise järgi.

 

Kui sa valisid ukse nr. 2:

"Sissekäidud rada ei ole alati kõige parem valik."

Sind rahustab väike metsarada, mida sa eelistad suurematele teeradadele, mille järgi paljud kõnnivad. Sina käid ise, nagu kass omapead, enda valitud rada pidi. Sa tahad käia üksi, elada üksi, mõtelda üksi ja olla üksi. Sinu tee elus on individuaalne. Sa võid olla väga originaalne, loominguline, ettenägelik, filosoofiline ja sügava sisemise hingeeluga. Sa oskad maailma näha sulle omasel ainulaadsel moel.

 

 

 

Kui sa valisid ukse nr. 3:

Sinu tulevik saab olema värvideküllane näitemäng. Sulle meeldivad inimsuhted, sulle meeldib olla ümbritsetud neist, keda sa armastad. Sulle meeldib elu ja sa oskad nautida iga oma sammu. Sinu elu räägib sinu igast päevast, mitte sinu saatusest. Sa oled uudishimuliku loomuga ja armastad maailma enda ümber. Sinu ümber on alati naeru ja rõõmu.

 

Kui sa valisid ukse nr. 4:

Sina tahad kirge ja põnevust oma ellu. Sulle meeldivad ootamatused. Sind köidavad tundmatud rajad. Sind ei huvita suurt inimeste poolt ettekirjutatud reeglid. Sa oled spontaanne ja sulle meeldivad tugevad tunded ja adrenaliin. 

 

 

 

Kui sa valisid ukse nr. 5: 

Sa armastad rahu ja sa valid endale tee, mis sind rahustab. Sa tood rahu maa peale ja tegutsed alati teiste heaolu nimel. Sulle meeldib tee, mis on juba sisse käidud ja kindel. Mõnikord valid sa kergema tee, et üldse mitte valida ja see sobib sulle hästi. Sind hinnatakse palju, sest sul ei ole pea pilvedes.

 

Kui sa valisid ukse nr. 6:

Sa armastad kõige rahulikumat teed. Sa võid veeta palju aega üksi, tundmata end seejuures sugugi üksinda. Sina armastad vaikust ja rahu. Sa märkad kõike enda ümber, sa oled loodusega seotud. Sa vastutad oma tegude ja mõtete eest. Sa hindad tõelisi suhteid.

 

Kommentaare ei ole