{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise partneriga sa kokku ei sobi?

O lgem ausad, kõikidel inimestel on omad nõudmised ja vajadused aga ühes punktis oleme me kõik samal meelel: kõik inimesed soovivad, et tema...

Olgem ausad, kõikidel inimestel on omad nõudmised ja vajadused aga ühes punktis oleme me kõik samal meelel: kõik inimesed soovivad, et tema kaaslane vastaks tema ootustele. Sest teineteist kurnavad tegurid suhtes on tõsised ja neid ei tohi kahe silma vahele jätta.

Jäär ei peaks kunagi valima enda kõrvale kedagi, kes vaatab järjest mitu tundi telekat. Kaksikud ei suuda veeta oma elu igava inimese kõrval. Lisaks sellele Kaalud, kes otsivad enda kõrvale kedagi heatahtlikku, kes neid armastab.

SÕNN

Sõnn on ettevaatlik ja stabiilne oma loomu poolest. Sõnn ei armasta segadust ega tagant lükkamist. Ta ei tohiks käia kellegagi, kes ei tunne ettevaatlikkust või kes võtab otsuseid vastu ilma mõtlemata. Ta ei suudaks sellise inimesega pikaajalist suhet arendada.

JÄÄR

Jäärad on enesekindlad ja dünaamilised, neile meeldib olla ümbritsetud enda sarnaste inimestega. Kui sa veedad liiga palju aega teleka ees või kui sa ei talu liiga tulist vaidlust aeg-ajalt, siis ei sobi sa Jäära kaaslaseks.

KAKSIKUD

Kaksikud on elava loomuga ja armastavad pikki vestlusi. Nad tunnevad igavust, kui nad on koos kellegagi, kellega neil midagi teineteisele öelda ei ole. Kaksikud armastavad suhelda, kui nad peaksid olema koos kellegagi, kes ei oska omaette midagi peale hakata samal ajal, kui tema teistega räägib, siis väga pikaks selline suhe minna ei saa.

VÄHK

Vähid on emotsionaalsed, tundlikud ja näevad maailma kaastundlikul pilgul. Nad ei suudaks olla kellegagi, kes ei jaga nende maailmavaadet. Pere on nende jaoks väga oluline, seega kui tema kaaslase jaoks see nii ei oleks, ei suju asjad nende vahel hästi.

LÕVI

Lõvi armastab olla rambivalguses, laval, tähelepanu keskmes. Ta ei saaks olla kellegagi, kes ei armastaks teda sellisena,nagu ta on.

NEITSI

Neitsid on väga kohusetundlikud ja korraarmastajad. Neile meeldib täpsus. Võimatu on kujutada teda ette kellegagi, kelle jaoks vastutustunne on võõras või kes ei tunne kellaaega.

KAALUD

Kaalud on viisakad ja head. Neile meeldib end ümbritseda inimestega, nagu nad ise on. Nad on sotsiaalsed ja võluvad. Liiga lihtsa välimusega ja ebaviisakad inimesed ei suuda neile meele järgi olla.

SKORPION

Skorpionitel on tugev vajadus teada kõike, mis tema ümber toimub. Vähese veenmisoskusega ja ebasirad inimesed ei ole tema ideaalsed partnerid. Uudishimu võib küll olla halb aga kui sa ei suuda Skorpioni küsimustele, siis teie suhe ei jää kestma.

AMBUR

Amburid armastavad reisida. Reisimine ja liikumine on nende suur kirg. Ambur ei saaks elada kellegi kõrval, kes armastab kodus istuda.

KALJUKITS

Kaljukitsed on konservatiivsed. Kaljukitsed vajavad enda krvale partnerit, kellel on praktiline meel ja kes tunneb ettevaatlikkust. Need, kes tegutsevad instinktide mõjul, ei ole tema jaoks.

VEEVALAJA

Veevalaja on alati natuke ekstravagantne ja suure kujutlusvõimega. Ta vajab enda kõrvale  avatud maailmavaatega inimest. Tema kaaslane peab olema tolerantne, egoistid jätavad ta ükskõikseks.

KALAD

Kalad on äärmiselt tundlikud ja armastavad rahu, ta ei suudaks jääda kellegi kõrvale, kes ei arvesta tema tunnetega või kes armastab võidelda mitte millega pärast. Samuti on välistatud partnerid, kes tema kohta kohe kõike teada soovivad. Kaladel on oma salaaed ja oma saladustest räägib ta alles siis, kui ta on selleks valmis.


Kommentaare ei ole