{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida su unenäod tähendavad?

U nenäod on tegelikult kõige siiramad sõbrad, kes sul on. Nad ütlevad sulle, kui sa oled teinud halva valiku või kui sul on hetkel tegem...

Unenäod on tegelikult kõige siiramad sõbrad, kes sul on. Nad ütlevad sulle, kui sa oled teinud halva valiku või kui sul on hetkel tegemist tõeliselt raske probleemiga.


Paljud inimesed usuvad, et unenäod on tähenduslikud.

Mida sina unes näed? 

1. Kukkumine

Kui sa näed unes, et kukud, siis on su elu hetkel kontrolli alt väljas. Sa tunned, et su probleemid kasvavad sul üle pea ja lõppu pole näha.

2. Alasti olemine

Sa tunned end ebakindlana või haavatavana hetkel. Võib-olla on sul oma kehast negatiivne arvamus. Sellisel juhul pead sa õppima leppima enda kehaga sellisena, nagu ta on.

3. Lendamine

Kui sa näed unes, et lendad ilma mingite probleemideta, tähendab see, et sa oled oma elus olulist eesmärki täitmas ja kõik sujub hästi.

4. Oht

Kui sa näed unes ohuolukorda, tähendab see, et sa oled hiljuti halva otsuse vastu võtnud. See võib ka tähendada, et su elus on hetkel palju takistusi ja sa peaksid järele mõtlema sügavalt enne, kui edasi lähed.

 

 



5. Jälitamine

Teada saamine, kes sind selles unenäos jälitab, on võti, mis aitab probleemi lahendada. Tihti on see moodus, mille kaudu alateadvus annab sulle teada kellegist, keda sa oled vältinud.

6. Vesi

Vee kvaliteet on väga oluline unenägudes, sest see viitab, kuidas sa oma emotsioonidega toime tuled. Kui vesi on must ja sogane, siis on see märk, et su tunded on su kontrolli alt väljas.

7. Eksam

 Sellised unenäod annavad teada sulle, et sa viivitad mõne otsuse vastuvõtmisega liiga kaua. Sinu alateadvus annab sulle teada, et sa pead tegutsema kohe, vastasel korral võivad tagajärjed halvad olla.

8. Masinad

Nende hulka kuuluvad autod, taksod, laevad ja lennukid. Kõik masinad peegeldavad sulle suunda, mida sa võtma peaksid. Kui masin su käes kontrolli kaotab, võib see tähendada, et sa ei kontrolli oma elus praegust olukorda.

 

 



9. Surm

Surmaga unenäod ei ole alati halvad. Nad tähendavad dramaatilisi muutusi sinu elus, mis võib viia millegi uue ja põnevani. Lõpp vanaga, et alustada uuega.


10. Beebid

Beebide unes nägemine ei tähenda alati, et sa rase oled. Beebide nägemine tähendab midagi uut sinu elus, mõni uus idee või töökoht või lihtsalt uus sõber.

11. Seks

Need unenäod on lihtsalt sinu seksuaalse tunnetuse väljendused aga võivad ka tähendada intiimsed ühendust teistega.

12. Minevik

Minevikuga unenäod on alateadvuse viis sulle meelde tuletada, mida sa minevikust õppima pead.

13. Kuulsustega kohtumine

Need unenäod võivad tähendada, et sa ihkad kuulsust ja rikkust aga ka muret, et su andekust ei kasutada sinu kasuks ära. Kuulsustega unenäod võivad ka tähendada, et sa alateadvuslikult tahaksid selle kuulsusega kohtuda.

14. Pimedus

See võib sümboliseerida sinu hetkelist halba tuju. Unenägu tahab sulle meelde tuletada, et sa peaksid otsima uusi väljakutseid ja inimesi, kes aitavad su ellu valgust tuua.

15. Tuli

Tuli sümboliseerib kirge ja iha. Kui sa näed tuld unes võib see tähendada, et sa igatsed kellegi või millegi järgi ilma, et sa isegi sellest teadlik oleksid.

16.  Udu

Sa tunned end segaduses ja ebakindlana hetkel. Sa ei suuda selgelt mõtelda praeguses olukorras.

17. Hamba välja kukkumine

Sul on suhteprobleeme elus. Sul on raskusi, et rääkida oma lähedastega sellest, mis su hinge peal on.

18. Hotellid

Su elus võib ette tulla suuri muutusi, võib-olla on tegemist suhte lõpuga või uue töökohaga.

19. Halb unenägu

See on alateadvuse sõnum, et sa muretsed ja oled liiga palju stressis. Halvad unenäod võivad ka tekkida peale elus läbi kogetud traumasid.

20. Kingituse tegemine

Kingituse tegemine võib tähendada, et sul on andeid, mida sa võid kasutada teiste heaks. Kinkimine võib ka tähendada, et sul on anda armastust ja sõprust.


Kommentaare ei ole