{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida mehed tegelikult tahavad?

Ö eldakse, et naistest on raske aru saada ja et naised on nii keerulised. Lisaks sellele on naistel kalduvus palju tähelepanu pöörata omaend...

Öeldakse, et naistest on raske aru saada ja et naised on nii keerulised. Lisaks sellele on naistel kalduvus palju tähelepanu pöörata omaenda isiksusele. Sellepärast teavad kõik, mida tahavad naised, kui nad kellegagi koos elavad aga mida tegelikult tahavad mehed, millised on nende ootused?

Selleks, et naine oleks õnnelik ja rahul on tal vaja palju armastust, tähelepanu ja mõistmist. Tänu oma hormoonidele on naisel tihti tuju muutusi, mis nõuavad mehe poolt palju kannatlikkust. Aga mida ootab mees ise nende suhtest, millised on tema vajadused?

7 asja, mida mees suhtes vajab.

1. Hindamist.

Selleks, et tunda end ilusana, armastatuna, ihaldatuna vajab naine, et mees talle komplimente teeks, mees aga vajab naise poolt hindamist ja tunnustust, mis tõstavad ta ego ja tõukavad teda suuremaid saavutusi tegema, et taas näha imetlust oma naise silmis. Imetle oma mehe keha, kiida teda, kui ta midagi valmis meisterdab või ütle talle, kui hea ta voodis on. See muudab ta päeva ja ta pingutab veelgi rohkem, et sulle meeldida.

2. Suhtlemine.

Mees ei saa aru, kui sa talle asju mõista annad omal moel. Kui sa tahad, et su sõnum temani jõuaks, ütle talle seda selgelt ja ilma keerutamata. Naiste jaoks loomulikult piisab ainsast pilgust või muutusest hoiakus, et oma kaaslast mõista aga meestel ei ole seda võimet. Sellepärast säästa oma meest ja õpi temaga suhtlema ilma keerutamata ning otse. Räägi talle otse oma vajadustest, ootustest ja kõigest sellest, mis sul südamel on.

3. Eraelu.

Isegi, kui mees on kõrvuni armunud, vajab ta ruumi hingamiseks. Tal on vaja sõpradega väljas käia, tegeleda oma hobidega jne. Samuti tahab ta näha, et ta naine saab ka iseendaga hakkama ja et naisel on omad huvialad ja tegevused. Lisaks sellele on see hea nende suhtele, sest see tagab jutuainet neile ja aitab rutiini lõhkuda.

4. Rahuldav suhe.

See on kõige olulisem punkt mehe jaoks, ta tahab, et ta emotsionaalsed ja seksuaalsed soovid oleks rahudlatud. See võib küll tunduda esmapilgul egoistlik aga see pole nii. Õnnelik mees muudab oma naise prioriteediks ja ei säästa oma pingutusi.

5. Austus.

Hoolimata kõigist rumalustest ja lollustest, mida te koos teete tahab mees, et ta naine teda austaks. See austus hõlmab siin tema isikut, peret ja pingutusi, mida ta teeb. Ära kritiseeri ta vanemaid, ära tee nägu, nagu ta poleks kunagi midagi head teie jaoks teinud .

6. Suhe ilma manipulatsioonita ja valeta.

Kui sa mehelt küsid, mida ta kõige rohkem vihkab, siis vastab ta, et ta ei taha olla oma naise poolt ära kasutatud. Seega unusta ära kõik oma väikesed mängud ja valed. Kui sa kasutad oma meest ära, et ta sulle andestaks, et ta teeks kõik sinu tahtmist mööda, siis on see rumalus. Käitu targalt ja ära unusta, et mees võib sellest kõigest ühel heal hetkel väsida.

7. Puhkust.

Peale pikka ja väsitavat tööpäeva tahab mees puhata. Sellepärast ootab ta oma kaaslaselt moraalset tuge. Ole tema jaoks olemas ja ära hakka kohe nääklema ja teda oma probleemidega väsitama.


Kommentaare ei ole